34 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Opłaca się za te pieniążki. Też jestem teraz w Niemczech
![]() a MASZYNA JEST DOBRA - TANIEJ SINGERA NIE KUPISZ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja mam Merrylocka 4-nitkowego, na razie mam niecały rok, jeszcze nie było z nim żadnych problemów,ja jestem zadowolona.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
mam instrukcję do tego overlocka po polsku, mogę ci przesłać mailem na privo,
kupiłam go, ale potem zwróciłam do sklepu, trudno było mi w nim nawlekać nici, być może ta trudność wynikała z tego, że z overlockiem miałam do czynienia po raz pierwszy. Orginalnie nawleczony szył bardzo dobrze. Uważam, że za tę cenę warto go kupić. kupiłam Janome 1200d, ta maszynka ma uproszczony system nawlekanaia nici, jestem z niej bardzo zadowolona, jedyna jej wada, to że sporo kosztuje, |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polecam overlocki z TOYOTY modele z serii SL bardzo solidna konstrukcja modele SL3314 i SL3335 no i tez są godne polecenia 4 nitkowy Merrlock 848ds ma dodatkowo 6 stopek cena 749zł i jeszcze Merrylock 689 ale to juz 5nitkowy cena 1549
--- Ostatnio edytowane 2012-01-19 14:01:34 przez pavel --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam. Kupiłam właśnie overloka firmy Medion. Czy spotkałyście się już z maszyną tej firmy? Jakie opinie, wrażenia?
|
|
Administrator
![]() |
|
Pavel Ty sią konserwacją (czyszczeniem) maszyn też zajmujesz czy tylko doradztwem i sprzedażą?
![]() |
|
No pewnie że sie zajmuje, czyszcze konserwuje i naprawiam a z czym masz problem?
|
|
Administrator
![]() |
|
Generalnie z niczym ale przydałoby się profilaktycznie przeczyścić moją starą Husqvarnę i overlocka (Toyota SL 3335). W sumie overlocka powinnam wyczyścić w sklepie w którym go kupiłam, żeby gwarancja nie przepadła ale boję się, że zostanie "przetrzymany" a ja go potrzebuję praktycznie non stop ![]() Zmierzając do setna ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no cos bym mogł pomóc ale to ci napisałem na PW
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Przyłączę się do tego wątku, żeby nie powielać. Poszukuję overlocka i chciałabym poprosić Was o doradzenie jakiegoś/czegoś. Obecnie szyję na zwykłej domowej maszynie typu Łucznik, ale to strasznie wolno idzie i takie dyr, dyr, dyr mnie denerwuje. Nuda mnie dopada przy długich prostych, a jedynie na zakrętach coś się dzieje. Jest to dla mnie ogromna strata czasu, którego i tak mi brakuje
![]() |
34 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.