34 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jutro ci potwierdza dokładną cenę
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem że to nie giełda ale potwierdzam cenę merrylock 689 za 1543zł także trzeba się śpieszyć bo mam ostatnie dwie sztuki będą u mnie w środa czwartek najpóźniej
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Myślałam, że taką cenę widziałeś w jakimś sklepie int..Cena jest rewelacyjna, ale dla mnie trochę z szybko. Mam nadzieję, że najpóźniej za dwa m-ce zakup będzie możliwy. A jest szansa, że jeszcze będą w takiej cenie?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Będę się starał żeby i taka cena była i za 2 miesiące i przez cały rok
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ooo, to mi się podoba. A czy w zestawie są dodatkowe stopki?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witanko,
a ja mam takie pytanko również rozglądam się za overlockiem ale : 1: jakiej firmy są najmniej awaryjne? 2: czy tylko przemysłowa nadaje się do grubszych materiałów, czy któraś z was ma maszynę nieprzemysłową i radzi sobie też z grubszymi materiałami? 3: czy według was warto zakupić ze stołem czy to kwestia przyzwyczajenia? 4: będę świadczyć usługi krawieckie i chciałabym by miał więcej możliwości tak do 2 tys. zł, więcej nie dam rady wyłożyć(choć to i tak dużo). 5:rozumiem , że jak już kupować to najlepiej 5 nitkowy? 6: no i gdzie kupujecie nici oraz igły do overlocka w korzystnych cenach? będę wdzięczna za wskazówki z waszej strony ![]() magda |
|
Świeżynek
![]() |
|
hmm
![]() doradźcie chociaż co sądzicie na temat tego overlocka o co miałabym ewentualnie dopytać sprzedawce!? http://allegro.pl/4-nitkowy-owerlok-overlock-lucznik-720d-4-gratis-i2957243939.html#tabsAnchor zrozpaczony madzik |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
4-nitkowy moim zdaniem odpada. Nie ma ściegu drabinkowego - a taki ci się w zakładzie bardzo przyda.
I szybkie odpowiedzi. 1. Nie wiem. Mam jeden, właśnie łucznika i nie jest wcale awaryjny. 2. Wykańczam nim nawet jeans, ale wtedy pilnuję, żeby nóż nie musiał go ciąć. Jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby odmówił współpracy z jakimkolwiek materiałem. 3. Ja bym ze stołem nie chciała. A jak ci przyjdzie skrócić rękawki w niemowlęcej bluzeczce? Bo i takie usługi się zdarzają. Nie wyobrażam sobie pracy bez wolnego ramienia, chociaż wiem, że inni sobie radzą. 5. Zdecydowanie. 6. Kupiłam 8 lat temu chyba ze 12 igieł zamawiając owerlok i do dziś mam pewnie co najmniej 6. Czyli - nie dokupuję. A nici - w lokalnej pasmanterii. Za czasów działalności kupowałam w hurtowni. Też lokalnej, bo kolory lubię dobierać "na żywo", nie przez internet. Ania --- Ostatnio edytowane 2013-02-01 16:34:55 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej madzik tak jak pisze Ania. Proponuje odrazu z doświadczenia żebyś zainwestowała w w 5nitkowy coverlock docenisz jego mozliwosci w zakladzie jak co to pisz na priv coś doradze w dobrej cenie
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam
pani Aniu dziękuję za cenne wskazówki, no to teraz mam nowy dylemat jaki coverlock kupic ![]() może pavelku doradzisz cos do 2.tysięcy zł? mam nadzieje, że da sie za taka cenę kupić ![]() Ważne by był na gwarancji, można było bez problemu dostać części i by wszelkie tkaniny dało się na nim szyć ![]() Ale mam wymagania kochani co? ![]() |
34 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.