Stały Bywalec
|
|
nie wiem czy sie fotki zalaczą
ale taka sukienke wymeczyłam dla siebie --- Ostatnio edytowane 2009-12-19 22:06:38 przez mojra68 --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-20 22:31:12 przez mojra68 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Mojra ja bym większy dekolt zrobiła :] A tak to elegancko wyszła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo fajna sukieneczka, podoba mi się kolor i wzór, ale jak napisała Susanna też zrobiłbym większy biust, sukienka zyskałby na efekcie kobiecości.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna jest ta sukienka ,bardzo mi się podoba ... ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stały Bywalec
|
|
Dekolt jest akurat tak może wyszło na fotce albo ja jakoś źle załozyłam i ułożyłam go ale i tak nie chce mi się poprawiać,no i nie lubie zbyt dużych dekoltów
![]() a niech tam może spłodze kolejną to będzie lepiej, póki co to moja 3 sukienka jaką kiedykolwiek uszyłam no i jestem laikiem w tej dziedzinie , myśle, że z czasem będzie lepiej . ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo elegancka sukienka. nic dodać nic ująć. --- Ostatnio edytowane 2009-12-31 23:49:39 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stały Bywalec
|
|
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
ojjj dawno mnie tu nie było ale pracowicie zajmowałamczas szyciem i dzierganiem
na początek sukienka z cieniowanej dzianiny , Musze obpstrykac moje tworki to się pochwalę ![]() No i dzianina ma to do siebie, że widać wszystkie fałdki dodatkowe hihihihi ale co tam.... fotki robione w pałacu Paszkówka, gdzie to nas córy wysłały z mężem na 25-rocznice ślubu ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A ja bym zrezygnowala z tak duzych kwiatow. Sukienka bylaby bardziej elegancka, zwlaszcza ze ma duzo ciec i troche marszczen. A tak, jedno zaglusza drugie. A ogolem podoba mi sie, material
![]() No i oczywiscie mam nadzieje ze cie nie urazilam moim postem ![]() Pozdrawiam !! ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
sukienka w kwiaty to stare dzieje
![]() Tym razem też brąz ale cieniowana |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.