Wersja do druku

4 strony: < 1 2 3 4 >

Administrator
Fajna. Lubię dekolty z wodą ale raczej na kimś bo na mnie nie leżą tak jak powinny ;) Ładny odcień tkaniny :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
dzięki :)
no tak pojawiam sie i znikam
ale to przez to, że nie mam czasu w domu na siedzenie przed kompem , jedynie w pracy czasem moge tu zaglądnąć,
tymczasem owszem ciągle cos robie, ostatnio nawet plecak uszyłam i mnie wykończył nerwowo ;)
Sus widziałam na Twoim blogu jak wszywasz plisę w dekoldzie , czy ja kroisz ze skosu?
Administrator
dzięki :)
no tak pojawiam sie i znikam
ale to przez to, że nie mam czasu w domu na siedzenie przed kompem , jedynie w pracy czasem moge tu zaglądnąć,
tymczasem owszem ciągle cos robie, ostatnio nawet plecak uszyłam i mnie wykończył nerwowo ;)
Sus widziałam na Twoim blogu jak wszywasz plisę w dekoldzie , czy ja kroisz ze skosu?

Jeśli robię swoją własną pliskę to tak - koniecznie ze skosu pod katem 45 stopni. Ale ostatnio częściej wszywam gotowe lamówki :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Witam! Bardzo ładna sukienka, ciekawe jak się szyje taki delikatny materiał, napewno ciężko;/ Pozdrawiam!:)

--- Ostatnio edytowane 2013-03-20 10:43:35 przez JoannaSzyje ---
Stały Bywalec
Joanno nie ciężko z odpowiednimi nićmi i igłami , o których sie dowiedziałam własnie tutaj na tym forum od innych użytkowników :)

Sus dzięki :)

--- Ostatnio edytowane 2013-03-20 22:24:06 przez mojra68 ---
Stały Bywalec
I dla Agi uszyłam na życzenie plecak , tyle że miałam problem przy szyciu skóry bo nie miałam igły do skór i trasznie przepuszczała mi maszyna, troche sie nameczyłam bo tkanina dosyc gruba. Aga zadowolona chodzi z nim do szkoły, koleżanki zazdrościły to chyba jest ok :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Załączniki
Stara Gwardia
Pierwsza sukienka ma jak dla mnie dobry dekolt. Podoba mi sie taki krój, ale chyba bez falbany.
Ta druga to z papavero? Z jakiej dzianiny szyłaś? Bo tam jest zalecenie punto, ale obawiam się, że jest za sztywne na wodę.
Świeżynek
Pierwsza sukienka ma jak dla mnie dobry dekolt. Podoba mi sie taki krój, ale chyba bez falbany.

Mam to samo wrażenie - wygląda ok, ale też wolałabym bez falbany
Stały Bywalec
no musze sie pochwalić jakie etui na tablet uszyłam dla córy
Załączniki
Zaaklimatyzowany
Ale super, jesteś bardzo twórczą mamą :oklasky:

4 strony: < 1 2 3 4 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.