Świeżynek
![]() |
|
Cudowne! Uwielbiam takie własnoręczne stworki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo kurcze ![]() ale trzeba mieć nerwy na wodzy do takich miniaturek... prześliczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne te Twoje stworki - jak jeszcze nie próbowałam szyci takich maleństw, bo zbyt mało mam cierpliwości a i palce trzeba chyba mieć drobniutkie i super zwinne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cieszę oko bo sama tak nie umię....
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przesympatyczne, uwielbiam patrzeć na takie rzeczy, sama ich niestety nie szyję. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Rozalko ale nam tu śliczności zaserwowałaś! Serduszka prześliczne, bardzo mi się podobają! Ale tilda - to już mistrzostwo świata ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
ehhh ależ mnie nie było, ledwo co się dokopałam do swojego wątku
![]() Ostatnio zaczęłam twórczo ,,reanimować" swoją garderobę ![]() ![]() Dodatkowo niebieska to również spódnica, którą znalazłam na dnie szafy...rozmiar 36 w orginale ,a więc z jakieś 5 klasy podstawówki ![]() Zdjęcia robione wieczorem i na zasadzie: ,,noooooo zrób mi fotkę na forum...nooooooooooo proooooooooszęęę" Jako bonus poduszka autko, która powstała dla 5 letniego siostrzeńca zgodnie z jego dokładną rysunkową instrukcją jak ma wyglądać ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ciekawy pomysł ze zrobieniem sukienek z wykorzystaniem starej garderoby, dobrze w nich wyglądasz autko-podusia świetny pomysł ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo fajny pomysł z tymi koszulkami ![]() autka szmaciane, mój to śpi z takim autkiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki świetne, sama niedawno chciałam się wziąć za moją szafę, ale czasu brak. A podusia zauroczyłaby każdego smyka, jest piękna ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.