Stara Gwardia
![]() |
|
Super przytulanka, ale ja jak Magda wole szyć ubrania niż zabawki, niemniej jednak wyszedł Ci znakomicie. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Czaje się na te królasy już od jakiegoś czasu i ciągle decyduje się na coś innego ![]() ________________________________________________________
Moje skromne progi http://tutinella.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepiękny króliś, choć ja osobiście wolę niewypychane uszka. Sama popełniłam już niejednego królisia i ciągle zabieram się za grubą tildę, strasznie wciąga szycie takich rozkoszniaczków ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ależ fajny zajec Ci wyszedł! Wygląda super profesjonalnie i te wypchane uszy - coś cudnego!! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Hehe najśmieszniejsze jest to, że uszy nie są wypchane. Zapomniałam je przeprasować po zszyciu, a później swierdziłam, że w sumie takie wyglądają całkiem fajnie i zostały takie ,,luźne". Widzę po wątkach dziewczyn, że nie tylko ja sie zakochałam w tildowych stworkach
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
fajniutki...a czym go wypachalas..musze kiedys uszyc mojej corci jak troszke podrosnie...a jak go uszyc...?
|
|
Administrator
![]() |
|
Haha no to zwaliłaś mnie teraz z nóg ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooo matko jedyna...a na zdjęciu wyglądają całkiem jak wypchane ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
martynka, wypchałam go ,,ociepliną" (?) takie białe coś co wygląda jak środek kurtki [i czym prawdopodobnie jest]. Ale czytając jakiegoś bloga (tutinelli chyba ?skleroza mnie już dopadła i nie wiem dokładnie) natrafiłam, że można użyć poduszki z ikei
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak tak, ja goraco polecam w roli wypychacza uzyc wnetrza z poduch ikea, nazywaja sie bodajze Irma i taka 1 poducha 35x35 cm starczy na +/- dwie duze maskotki. Wypychadło sie nie zbryla i jest milusie, do Tildowych maskotek wrecz idealne. A koszt takiej poduchy to ok 2,50! Jezu jak ja kocham tanio :P (tak tak, z Poznania jestem). ________________________________________________________
Moje skromne progi http://tutinella.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.