Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczny pomysł z tymi koszulkami!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tilda w Twoim wykonaniu jest niezwykle urocza ale sukienki z koszulek powalają kreatywnym podejściem do recyklingu ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podusia wymiata!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Siostrzeniec ma szczęście że ma taką zdolną i pomysłową cioteczkę. Podusia jest suuuuuuper!!!. Pomysł na reanimacje bluzeczek również niezły. Mi najbardziej podoba się ta z kolorową spódniczką. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Świetny pomysł na poduchę dla chłopca ![]() I okrutnie podoba mi się spódniczka z falbankami ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Poducha jest świetna. podobnie jak sukienka z kolorową spódnicą. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajny pomysl i wykonanie! a poducha rewelacyjna! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Wczorajszy dzień spędziłam na tworzeniu torebek z myślą o aukcji dla Kuby. Mam nadzieję, że znajdą swojego szczodrego nabywcę
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szczególnie ta pierwsza mi się podoba, na pewno znajdą nabywców. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
pewnie ,ze sie znajda
bardzo ladne ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.