Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Evelko! Chciałam dodać jeszcze ćwieki na ramiączkach ale przypomniałam sobie co się stało z moją jedną bluzką po praniu... ![]() Witam! ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum mello,bardzo mi sie podoba twój gorset i w sumie dobrze że nie dodałaś tych ćwieków bo z nimi nie ma żartów ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Masz rację Reggi, moją zardzewieć bo to jest byle co. Dziękuję i witam! ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie a jak zardzewieją to już amen, A zamiast ćwieków można użyć np.termo dżetów (ładniej sie prezentóją według mnie) ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam was kochani ja jestem tu chyba starszą i z długoletną praktyką krawcową.Przygoda moja z krawiectwem zaczeła sie już w dzieciństwie kiedy to lalki były bardzo drogie a ja chciałam mieć piekne ubranka i tą jedna lalka była do zabawy ale i manekinem do projektowania odzieży.I....tak zostało do dzisiaj .Kocham krawiectwo wiec do tej pory szyje już nie zawodowo ale dla przyjemności i potrzeb moich dzieci.Mam pierwszą wnuczke i to ona jest tą lalką z dzieciństwa wiec sami wiecie jaka to radość dla mnie szyć.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Świeżynek
![]() |
|
No bardzo sie ciesze i pozdrawiam gorąco
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
--- Ostatnio edytowane 2010-01-03 20:18:21 przez Zenobia Dyc ---
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum Zenobio mam nadzieje że pochwalisz się nam swoimi dziełami i że miło bedziesz spędzać czas na naszym forum. ![]() Mello dopiero teraz zauważyłam że chodzisz do szkoły w Sosnowcu, ale ogólnie jesteś z Sosnowca czy tylko dojeżdzasz do szkoły? ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.