61 stron: « < 54 55 56 57 58 59 60 > »
Świeżynek
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
prześliczna ta tunika ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, a teraz mogę się pochwalić pierwszą przytulanką...owszem kiedyś były sowy ale filcowe i zawieszki małe a teraz taka większa no i musiałam też wziąć za pomoc Burdę , zmieniony wykrój z 2007 roku bo uszki wydawały mi się za małe i ciut powiększyłam no może o 1 cm, może nawet nie. Mam ochotę sama coś wymyśleć ale boję się zmarnować polarku może z jakiś resztek wypróbuję. Zajęczyca z pączusiem:] Taram:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaki słodziak
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To jest Singer z czasów kiedy współpracował z Łucznikiem ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-09 10:03:39 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Świetne! i do singera pasuje ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Singer na licencji Łucznika no jeszcze trochę mi musi posłużyć ale się nie psuje, odziedziczyłam go jakieś ponad dwa lata temu szyje i szyję i nic nie naprawiam, cud nie maszyna. Ostatnio ukończyłąm sukienkę bardzo kolorową i zastanawiam się czy kolor w połączeniu z taką długością jeszcze w tym wieku mi pasują. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dodaj jeszcze - czy przystoją mężatce...
![]() Ślicznie w niej wyglądasz, a twoje wahania pewnie biorą się stąd, że wokoło jeszcze zima i buro. A niech no tylko zieleń wystrzeli i ludzie wyciągną kolorowe ciuchy... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
61 stron: « < 54 55 56 57 58 59 60 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.