Stara Gwardia
![]() |
|
To jedna z niedawnych prób uszycia czegoś nietypowego z Burdy...hmm instrukcja trochę zagmatwana i brak mi było taśmy ripsowej. Następnym razem na pewno jej użyje. Więcej na moim blogasiu. Pozdrawiam. --- Ostatnio edytowane 2011-11-02 08:06:46 przez Susanna --- ________________________________________________________
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Moje pierwsze dzieło. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja też wszyłam pasek, ale mam nieco sztywniejszą tkaninę i w zależności od nastroju układam różnie te rogi. w sumie to ładna i wygodna spódnica, a na zdjęciach w Burdzie nie wygląda ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Moje pierwsze dzieło. |
|
Administrator
![]() |
|
Moniko Założyłam Ci własną galerię żebyś nie zamieszczała zdjęć u kogoś innego ![]() Spódnica ma fenomenalny kolor. Możesz napisać z której Burdy pochodzi wykrój? Zaintrygował mnie :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy na forum ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Burda 11/2010 model 113 ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokładnie jak przedmówczyni 11/2010 ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie, uszytkowany ze względu na kołnierz...jakby dodać rękawy to można żakiet z takim kołnierzem zrobić ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ładnie uszyta ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
OOOO....też mam taką kamizelkę!Tylko,że z rękawkiem właśnie.też chciałam mieć kołnierzyk,ale już mi materiału nie starczyło!!!Twoja bardzo mi się podoba!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.