61 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Czeremcha - dziękuje, widziałam chyba taką książkę na Allegro i się zastanawiałam, chyba żeczywiście warto nabyć.
Monika- widzę, że chłoniesz wiedzę szybciej ode mnie, podziwiam i jakie to maluśkie jest- moja maszyna jak się czasem rozpędzi to jedzie i jeszcze chyba bym musiała poćwiczyć półgaz. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia... REWELACJA!! Sukienka jest obłędna, chcę taką!! W ogóle te rajtki genialnie wydobywają jej kolor, jestem zachwycona!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje, następna będzie w kolorze rajstopek już wykrojona ale szycie mnie przeraża- a"la antik będzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ostatnio to bardzo modny kolorek na forum ![]() ![]() czekam na kreację, ciekawa jestem co tam zmajstrujesz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uprzedza, że zdjęcia będą na wieszaku bo mi mężczyzna wyjechał do piątku, w sobotę dopiero sesyja a dziś szycie po pracy niestety dopiero ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No Monia to ja już czekam.....!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
WITAM SERDECZNIE! CZEREMCHA JESTEŚ WIELKA, W OGÓLE NIE MAM SŁÓW NA TO ,ŻE SĄ TAKIE FANTASTYCZNE OSOBY / BO NIENAWIDZĘ JAK KTOŚ MÓWI KOBITKI -FE /JAK WY .ROZUMIEM JUŻ JAK TO SIĘ ROBI . TA OSTATNIA STRONKA TO JEST DOKŁADNIE TO CZEGO NIE POJMOWAŁAM .TERAZ JUŻ TRENUJĘ. NAPISZĘ JAK ZROBIĘ.JAKĄ JESTEM KRAWCOWĄ TAKĄ INTERNAUTKĄ / LECIWY SAMOUCZEK CHI CHI/WIĘC SIĘ NIE POCHWALĘ BO TEGO NIE UMIEM ALE PRZYRZEKAM ,ŻE NAPISZE.TROCHĘ TO POTRWA BO MAM SPORO OBOWIĄZKÓW . JESZCE RAZ WIELKIE DZIĘKI. POZDRAWIAM
|
|
Świeżynek
![]() |
|
TROCHĘ W TYM FERWORZE" NIECZYTELNIE SIĘ WYRAZIŁAM" CHODZI MI O TO ,ŻE NIE UMIEM PRZESYŁAĆ ZDJĘĆ-WIĘC NIE ZROBIĘ ZDJĘCIA SWOICH WYPOCIN TYLKO OPISZĘ
|
|
Administrator
![]() |
|
Tu jest instrukcja jak wstawić zdjęcie, to bardzo proste -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwaga pokazuję spódniczkę (bo sukienka się jeszcze szyje). Spódniczka jedna z pierwszych więc prosze o tolerancję. Więcej jak zawsze na blogu klik ________________________________________________________
|
61 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.