Administrator
![]() |
|
Sukienka ma piękną linie czyli taką jak lubię a ten "żabocik" to czyste szaleństwo i rewelacja! Moniko poradziłaś sobie świetnie, jestem pełna podziwu i uznania. A tak w ogóle to teraz będę szyła sukienkę w podobnym kolorze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To czekam Susano na efekt końcowy bo ja mam słabość do tego koloru tylko czasami trafiam na niezbyt uległe tkany (jak ta na pokazanej sukience). Dziękuję ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pomysł z żabotem przedni, a pokażesz na modelu ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przed sesyją jeszcze pokażem ostatnie uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moniko sukienka,kapelusik i torebeczka EXTRA!!!!Widziałam na blogu jak się napracowałaś i jak elegancko odszyłas torebeczkę.Ja jeszcze nie testowałam swojej cierpliwości na tego typu rzeczach....Czekam na zdjęcia w sukience!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
skomentowałam już na blogu ale wychwalę Cię jeszcze i tutaj... śliczniusi komplecik ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję. Trinny masz rację, cierpliwość potrzebna a mnie brakuje jej i dlatego rzadko się biorę za dodatki- w czasie tych małych rzeczy dało by się uszyć coś z garderoby typu spodnie. Moniko, właśnie mi się wydaje że dostałam lenia...może przez wcześniej wspomniane dodatki- szyje się długo...może dlatego że to druga torebka a kapelusz pierwszy. Pozdrawiam cieplutko dziewczyny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ super kalepinderek!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwaga pokazuje sukienkę na "manekinie" ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-12 14:02:01 przez http://monikamagdalena.blogspot.com/ --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.