Pogromca spamerów
![]() |
|
no super z tymi rajtuzami hehe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rajtuzy wymiatają
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już napsałam u Ciebie na blogu - przepiękna sukienka. Szyjesz super.
![]() |
|
WOW!!!Monia fajny i oryginalny styl!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje, ale nie wiedziałam że rajstopki się spodobają (ich nie szyłam- hehe). ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko mi się podoba włącznie z rajstopami, żakietem, miskantem w tle, ale najbardziej sukienka ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-12 17:41:27 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie nie wiedziałam jak się to trawsko nazywa (byłam je skłonna nazwać trawą pampusową). Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich!
Cieszę się bardzo ,że znalazłam to forum.Jestem pod wrażeniem jakie cudne rzeczy tu się szyje!Moniko mam prośbę czy mogłabyś mnie nauczyć jak się robi takie dziurki jakie zrobiłaś w kamizelce? Umiem trochę szyć ale niestety znam tylko to co sama rozgryzłam .Jestem prze szczęśliwa, że Was znalazłam ,czytam wszystkie posty po kolei i być może jest tam gdzieś odpowiedź lecz to potrwa i może tak będzie szybciej.Z góry dziękuję |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Dziurki na guziki? Bo raczej innych tam nie ma, ale może źle zrozumiałam, chętnie wytłumaczę tylko sprecyzuj proszę pytanie. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rajstopki rajstopkami, ale manekina to ty masz chyba najładniejszego ![]() Sukienka prezentuje się fantastycznie! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.