61 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
EXKLUZYWNA!!!!WOW...........................................
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o la la ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spódnica mi się podoba, ale czekam na zdjęcia na modelce ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o mamusiu ![]() ![]() piękna to mało powiedziane ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetna spódniczka - też jestem ciekawa jak wygląda na Tobie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja też bo spódniczka sama w sobie bardzo przypadła mi do gustu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna i pomysłowa spódniczka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje, no jak wylookam jakieś miejsce gdzie nie jest zimno to poprosze łądnie mojego Lubego żeby pocykał zdjęcia chyba że znów pójdę na żywioł. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo pomysłowa spódnisia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najnowszy uszytek- na wieszaku- ma na nią wielką złość i narazie wisi ehhh. Dużo by pisać ale skończona, czeka grzecznie na sesję. --- Ostatnio edytowane 2011-11-20 16:51:55 przez http://monikamagdalena.blogspot.com/ --- ________________________________________________________
|
61 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.