61 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na wieszaku wygląda bardzo ok!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooo Monia - ekstra uszytek!
Idziesz na jakąś imprezę w niej? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta będzie na święta chyba, albo na jakąś karnawałową zabawę. Jak oczywiście nabiorę do niej entuzjazmu bo szycie jej to zmierzenie się z brakiem doświadczenia niestety jeszcze. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kreacja jest superowa i do tego w przecudnym kolorze wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie gniewaj się na nią tylko wkładaj i rób foteczki. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia poproszę sukienkę na żywej bryle bo jest szalenie intrygująca! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aj tam...marudzisz MADZIOL!!!!Kieckę zakładaj i zdjęcia rób bo szalenie mi się podoba!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W takim razie jak tylko mój Michaś wróci z delegacji to w sobote po pracy albo w niedzielę wyciągam go na sesję ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kiecka jest całkiem ok. Przychylam się do większości, zakładaj, rób zdjęcia i ciesz się świetnym uszytkiem ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kreacja z wieszaczka świetna !! To już jest dzieło sztuki krawieckiej, piękny kolor, ogromnie podoba mi się !!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ciekawe pomysły masz, spódniczka drapowana bardzo interesująca, ale ta sukienka to dopiero mnie ciekawi jak będzie wyglądała na figurze bo już na wieszaku jest godna podziwu ![]() ________________________________________________________
|
61 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.