61 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Będzie, będzie tylko po 10 grudnia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to czekamy, bo sukienka bardzo ladna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wcale nie szara myszka, też czekam na zdjęcia ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie chce Was dziewczyny zanudzać swoimi wieszakami ale niestety jeszcze troszeczkę muszą te sukienki pozostać bez wkłądu ludzkiego, ale obiecuję poprawię się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknista Moniko ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie slodziaki
no i sukienka piekna ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne...
A bonus - przeuroczy. Na pierwszym zdjęciu nie mogłam się doliczyć ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Moniś czy ta żółta sukienka to z wykroju z Papavwero? Jeśli tak to pisz no tu zaraz jak Ci się ją szyło ![]() "Szara myszka" także trafiła w mój gust bo nie dość, że lubię ten kolor to jeszcze fason jest MÓJ :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, tak Papavero- szyło się jak na mój brak doświadczenia dość łatwo i zastanawiałam się nad wszyciem ekspresu ale tego nie zrobiłam a i tak się zakłada od góry bez problemu i troszkę się nie wiedziałam co zrobić z tak dużym zapasem na tzw"rozporek" czyli rozcięcie z tyłu ale okazało się że jest ok i wygląda dość porządnie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka słoneczna ta sukienka,a kociaki miodzio.
![]() ![]() ![]() |
61 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.