Stały Bywalec
|
|
Wielkie, wielkie, wielkie dzięki wszystkim.Tak już jest że odkąd pamiętam igła jest moją najlepszą przyjaciółką,ja nieustannie szukam gdzie mogłabym jej użyć i stąd te moje wyszywanki.Panett-na tej czarnej sukience to miały być różyczki a wyszły mi roladki, ale synowa i tak była zachwycona. Bardzo chcę się nauczyć robić kwiaty z tkanin,znam kobietę która tworzy cuda,ale za skarby nie chce się podzielić swoją wiedzą,w necie ani w księgarniach jak na razie nic nie znalazłam,może źle szukam? Sus!Już wiem dlaczego wczoraj tak narozrabiałam-odezwało się moje ADHD,za długo mi się wczytywało więc klikałam żeby przyśpieszyć i przerywałam wczytywanie-niecierpliwość to moje drugie imię.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nasz ADHDowcu, ślicznie z przyjaciółką swą współtworzysz. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Stały Bywalec
|
|
Dzięki JagódkoZachęcona Waszymi pochwałami wklejam jeszcze parę fotek.Pomarańczowy żakiet z tafty uszyłam sobie do gorsetowej sukni na ślub starszego syna(suknię szyto w salonie więc nie wklejam bo to nie moje dzieło).Reszta rzeczy to przeróbki z ciucholi,szarozieloną spódnicę uszyłam z lnianej zasłony i oczywiście dorwałam się do niej z igłą,bluzka z ecru jest z firanki,tunikę uszyłam z dwóch spódnic w rozmiarze XXL. tak samo szaroczarna spódnica-była na gumce gdzieś na 120 w pasie,Uwielbiam buszować po ciucholach,a potem przerabiać kupione za grosze rzeczy,niestety czasu mało!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dano, dla ciebie trochę kwiatów z tkanin , miłej nauki http://picasaweb.google.fr/ELIZABETHA76/BrochesParaElPelo# http://picasaweb.google.com/izilda.silvasantos/ArteEmFuxico# --- Ostatnio edytowane 2010-04-02 22:54:17 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tutaj też znajdziesz kwiaty z materiału.
]hop hop --- Ostatnio edytowane 2010-04-04 12:32:21 przez panett --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Oczywiście wszystko mi się podoba alee czerwona sukienka mnie zachwyciła bardzo ,jest piękna . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Dano! jesteś mistrzynią w kamuflowaniu dziur, te kwiaty tworzyły piękną całość z tą bluzeczką,a sukieneczka czerwona -piękna......
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne przeróbki!!! oraz twórczość od podstaw!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi bardzo spodobała się bluzka z firanki chciałabym taką mieć, chyba przejdę się do sklepu firanowego
|
|
Stały Bywalec
|
|
Wszystkim bardzo,bardzo gorąco dziękuję!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.