Wersja do druku

3 strony: 1 2 3 >

Stały Bywalec
Właśnie skończyłam czerwoną sukienkę dla siebie na Święta,świeżutka, jeszcze ciepła.Wklejam również fotki ciuszków które szyłam wcześniej.Małą czarną szyłam mojej przyszłej(mam nadzieję)synowej na studniówkę, to cienki jedwab powleczony miękkim tiulem,ozdobiłam ją ręcznie elementami koronki z koralikami,kwiaty z jedwabiu też robiłam własnoręcznie,ale nie jestem z nich zadowolona. Czarny kostium z wełny był kupiony w sklepie ale spódnicę postanowiłam ozdobić,bo była nijaka,wyszyłam więc łańcuszkiem i wełnianą nitką taki oto kwiat.Grafitową bluzkę szyłam bardzo dawno,ale całkiem niedawno wypaliłam w niej żelazkiem dziurę,więc te koronkowe kwiaty naszyte ręcznie są "przykrywką" tychże dziur:p Lubię się bawić igłą,stąd to moje ozdabianie gdzie i jak się da:D
Stały Bywalec
No pięknie!Może tym razem?
Mistrz Krawiectwa
:(Droga Dano, u mnie niestety nic nie widać, żadnych fotek, a z Twojego opisu narobiłem sobie smaku na oglądanie, bo sądzę, że to są piękne ciuszki. Czekamy.......
Stały Bywalec
Udał mi się żart prima-aprilisowy nie ma co? Ale naprawdę nie wiem dlaczego nie mogę wkleić tych zdjęć,nadal próbuję:(
Stały Bywalec
Jak to do cholery odwrócić?

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec
ODWRÓCIŁAM!!!:No to jeszcze raz do początku. Wybaczcie:). Moje dzisiejsze wyczyny jak ulał pasują do powiedzenia:"puść chłopa do biura to atrament wypije". Sus, proszę usuń te moje zdublowane zdjęcia i posty.Z góry dziękuję i przepraszam że jestem nieco opóźniona:-S

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrz Krawiectwa
Nareszcie........., miła Dano jesteś diabelnie zdolną osóbką, piękne te motywy kwiatowe i same kwiaty. Nie przyszło by mi na myśl,że tak fajnie można ozdobić spódniczkę. A czerwona sukieneczka wspaniała !! Wy kobiety jesteście uprzywilejowane w dziedzinie mody, mając możliwość przyodziać taką piękną sukienkę. To niesprawiedliwe ! Pozdrawiam serdecznie....
Stara Gwardia
Bardzo ładne ciuszki. Kwiaty na studniówkowej sukience super, nie wiem co ci się w nich nie podoba.
Administrator
Dana nie wiem dlaczego nie mogłaś wkleić zdjęć ALE jak już wkleiłaś to jedno wielkie WOW!! Kobieto co Ty wyrabiasz z igłą i nitką, to przechodzi ludzkie pojęcie :) Najbardziej zachwyca mnie czerwona sukienka - ta którą ja uszyłam to taka skromniacha przy Twojej ze wstyd pokazywać... Bombowy fason i ta kokardka - cudo! Sukienka studniówkowa I klasa, przyszła *mam nadzieję ;) ) napewno zachwycona :) I to jak przyozdobiłaś te spódniczkę - teraz to jest niesamowity ciuch :]

* Susanna szyje - mój blog :)

3 strony: 1 2 3 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.