Administrator
![]() |
|
O matko śliczne!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A może się komuś przyda - szyję dla siedmiolatka polarową bluzę, na plecach wyszyję jego imię i nazwisko. Będzie szpan w przedszkolu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ITA, kanpa cudna.
A do króliczków się nie dokopałam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też szyję. Koszulkę nocną z flanelki dla córki. Dłuuuuuuugą do ziemi. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
a ja nawet nie zrobiłam zdjęć prezentów
![]() ![]() - konika na patyku oraz tunike rycerza dla siostrzeńca od męża - jednorożca na patyku oraz spódnicę wróżki (tutu to się chyba nazywa?) A wcześniej jeszcze sprezentowałam poduszkę samochód i kwiatka też dla tych dzieciaczków. Podobno poduszka zrobiła furorę i teraz jest jedyną poduszką z którą śpi mały ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj to poszalałaś. A ja się właśnie dowiedziałam, że powinnam jeszcze dołożyć trochę szmatek i koralików, ale co tam, zrobię prezent bez okazji ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Rozalka, a wiesz, że i ja nie zrobiłam zdjęć? Szyłam do północy 23 grudnia a mój aparat nie robi ładnych zdjęć przy sztucznym świetle ![]() I uszyłam 3 torebki na zakupy i dla jednej z Pań na prawdę bardzo się spodobała. Podobno dawno takiej szukała ale wszystkie miały coś, czego nie chciała. I też troszkę żałuję, że sobie takiej nie uszyłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
to teraz same musimy sobie zrobić prezent hehe
![]() ![]() Jak będę miała zdjęcia ze świąt to się pochwalę przynajmniej kucykami bo nieskromnie mówiąc fajnie wyszły ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Pochwal się koniecznie ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Trochę nie na czasie bo niby po świętach, ale co tam, wklejam