Administrator
![]() |
|
Jeee super! My się cieszymy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja jeszcze nie wiem, czy się cieszyć ![]() Drogie jest życie w Polsce... No ale czasu będę mieć więcej!!! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Też w tym roku będę szyła (i piekła) prezenty. Powody są dwa: urlop wychowawczy (czyli brak pieniędzy na koncie) oraz uwielbienie do szycio-sztuki. Zaczęłam od piżamek dla moich chłopaków na mikołajki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Aniu pomiędzy swoimi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Aniu.
Przy okazji akcji szycia poduszek dla dzieci z onkologii popełniłam poszewkę z Pepe Panem Dziobakiem. Poduszka spodobała się na tyle moim dzieciom, że uszyłam (na Mikołajki) podobne poszewki dla Pierworodnej i Młodego (na specjalne zamówienie dostał jeszcze piórnik - moro), a dla Najmłodszego komplet poszewek z klockami lego. Od Pierworodnej dostałam namalowanego aniołka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja na gwiazdke prezentow raczej szyc nie bede, ale skroilam dzisiaj sukieneczke dla corci, jak jej nie spapram, to bedzie miec na swieta ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wczoraj królik nr 2 otrzymał ubranko i w sobotę jedzie do dzieci ![]() Na początku wpadam w samozachwyt nam swoim pomysłem a jak już uszyję to nachodzą mnie wątpliwości czy dobrze zrobiłam szyjąc zabawkę a nie kupując gotowej... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też mam takie wątpliwości, zrealizowanie pomysł który byłby w rzeczywistości jego 100% odzwierciedleniem jest u mnie prawie niemożliwe, choć w czasie szycia często ulega on zmianom..hmm ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
KIedy mój syn miał 2 latka dostał od cioci takiego królika, właściwie mówił na niego zając ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Praktycznie nigdy nie szyję prezentów, te które uszyłam teraz były na wyraźne życzenie. No i na wyraźne życzenie szyję ubranka dla Barbie i mam tremę. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.