Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem kompletnie nowa i prawie kompletnie zielona i na forum i w krawiectwie. Szukam wsparcia w sieci, co by nie upadać na duchu zbyt łatwo ![]() ![]() Moja przygoda z szyciem zaczęła się niedawno, nigdy wcześniej mnie to nie interesowało, ale po pewnych przemyśleniach (zbyt dużo filozofowania, żeby tu wyłuszczać)postanowiłam zdobyć umiejętności krawieckie, zapisałam się na kurs i ... wciągnęło mnie straszliwie. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Witaj Jagoda. Dobrze trafiłaś. Można tu powymieniać opinie, spytać o radę. Bo czasem jest tak, że wśród znajomych nie mamy nikogo do pogadania "na temat".
A jaki kurs zrobiłaś? Jak długo trwał? Jesteś z niego zadowolona? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurs zaczął się we wrześniu i ciągle trwa (w sumie 100 godzin, spotkanie raz w tygodniu, cena 320 zł za całość). Szyjemy spódniczkę, spodnie, bluzkę i żakiet na podstawie wykrojów z Burdy w grupach ok. 8 osób, jedna prowadząca. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko to było dla mnie wcześniej absolutnie czarna magią. Polecam, jeśli ktoś jest tu z Krakowa jak ja - kurs jest w Nowej Hucie. ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kłaniam się ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj Jagodo ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam za miłe powitanie. ![]() Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, pełnego szyciowych sukcesów! ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wzajemnie .
I NIE TYLKO .... ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum Jagodo. ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
|
|
Fajnie z takim kursem
![]() ![]() Może nie w Krakowie, bo kilka-set kilometrów mnie dzieli ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-01 12:11:23 przez Nataniella --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam wszytskich w Nowym Roku!
Taki kurs to naprawdę super sprawa, niestety tu gdzie mieszkam nie ma takich kursów. Najbliższy we wrocławiu, a to 150 km ode mnie. W tygodniu pracuję,a na weekendy jeżdże do wrocławia do szkoły, więc nie mam jak zrobić takiego kursu ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.