Stara Gwardia
|
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są rewelacyjne tego typu .
W pracy używam takiej ,ale w domu pozostaję przy tej jaka była do zamków . ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje . ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aha no widać różnice między tymi zamkami ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki migotko, napracowałaś się przy tym opisie. Muszę się przez to wszystko szczegółowo przegryźć. Na razie wszywałam tylko 2 razy zwykły zamek - w spódniczce i spodniach. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
No proszę a ja się gimnastykuje ze zwykłą stopką, przy pierwszej okazji sprawię sobie takie cudo
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też sie męcze ze zwykłą stopką a chyba w zetawie z maszyną miałam stopke do wszywania zamków, tylko inaczej wygląda niż ta na zdjęciu. ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się że się przyda .
![]() |
|
![]() |
|
Reggi
Ja też sie męcze ze zwykłą stopką a chyba w zetawie z maszyną miałam stopke do wszywania zamków, tylko inaczej wygląda niż ta na zdjęciu. Ułatwia pracę ,i efekty są nie współmierne ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-01-10 19:29:04 przez migotka --- ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.