Wersja do druku

4 strony: < 1 2 3 4 >

Pogromca spamerów
Witam serdecznie,

jakiś czas temu szukałam kursu szycia i przez dłuższy czas go odkładałam bo nie wiedziałam gdzie iść, tak żeby nie zmarnować pieniędzy a żeby się nauczyć technik szycia i kroje i żeby wiedzieć co z czym i jak:). Przeczytałam wiele opinii i w końcu stwierdziłam, że wolę iść do kogoś kto ma wieloletnie doświadczenie, aktywnie szyje i ma dzięki temu duże umiejętności i doświadczenie. Chodziło mi też o kursy indywidualnie, z tego względu, że jest wtedy pewność, że będzie ta osoba miała czas tylko dla mnie. Było to dla mnie ważne bo, co prawda od małego sobie coś tam szyłam:) ale nie wiedziałam jak się to dokładnie robi, więc w końcu zdecydowałam się na kurs u Pani Lucyny Bróg.
Z czystym sumieniem mogę polecić ten kurs!
Zalety:

- indywidualne i fachowe podejście do ucznia;)
- dobrze rozplanowany program zajęć
- stosunkowo niska cena
- materiały, przybory na miejscu, a gotowe rzeczy zabiera się ze sobą;) tak dorobiłam się dwóch eleganckich, ołówkowych spódnic;) dwóch sukienek, podszewek na jaśki, torebki
- są zadania domowe co pozwala na przećwiczenie tego, co robiło się na zajęciach
- jeśli ma się z czymś problem to Pani Lucyna zawsze pomaga i omawia daną kwestię.
- elastyczne godziny, dopasowane do możliwości uczestników
- fantastyczna atmosfera

Podaje stronę: www.lucynabrog.pl

Naprawdę warto i szczerze polecam!:)
jak znalazlas to idz!!!!!!!!
i tu Lucyny nie reklamuj
Stara Gwardia
Oj, pani Lucyna musi mieć problem z naborem :zalamka:
Pogromca spamerów
pewnikiem tak jest
Świeżynek
Odświeżam temat, bo trafiłam tu szukając kursu. Znalazłam i teraz mogę go Wam polecić.

Chodziłam na kurs do Pani Lucyny Bróg: https://www.facebook.com/pages/Pracownia-Krawiecka-Lucyna-Br%C3%B3g/379111482146154?fref=ts

Brdzo gorąco polecam Wam taki kurs. Zajęcia są w 2 osoby lub 1. Cena nie jest zbyt wygórowana tj. niecałe 500 zł jeśli jesteście we 2, oraz niecałe 600 kiedy jest 1 osoba.
5 spotkań po 2h zegarowe, termin można sobie ustalić Pani Lucyna jest elastyczna.

Najlepsze jest to, że to jest naprawdę krawcowa od wielu lat, a nie osoba która od kilku lat prowadzi tylko kursy. Zajęcia są w pracowni krawieckiej, która żyje - można spotkać klientkę i podpatrzeć jak wygląda zdjęcie miary w praktyce :) Ja miałam taką okazję.

Pani Lucyna ma rozpiskę co jest na kurdie i wszystko realizuje. DO tego przedstawi w teorii i praktyce wiele informacji, o maszynach, igłach, ściagach etc. Ma przygotowane materiały dla nas.

generalnie każdemu polecam taki kurs. Ja teraz jestem po 1 etapie i jeszcze zamierzam tam wrócić! obecnie chodze tylko na jakieś dodatkowe konsultacje kiedy coś mi nie idzie.

aaa i jeszcze możecie od niej pożyczyć maszynę oraz może pomóc Wam naprawić Waszą - moja na początku nie działała :(
Pogromca spamerów
znów reklama !!!!!!!!!!!! i znów tego samego,chyba kiepściutko z zainteresowaniem
a swoja droga niezły zarobek 50 zł na godzinkę
bardzo interesująca propozycja

--- Ostatnio edytowane 2014-09-17 12:56:01 przez roksanitka ---
Świeżynek
Ha ha Roksanitka chyba naoglądałaś się zbyt dużo NCIS :D Albo w Twoim świecie nie ma nic ZA DARMO XD

Aby obalić ironiczne wypociny ROksanitki załączam swoje zdjęcia z domowej "pracowni" - szumne słowo jak na kawałek salonu, ale bardzo lubię tak nazywać to miejsce :D

A do tego mój fb: https://www.facebook.com/em.wojcik
Możesz sobie droga Roksanitko sprawdzić :) Z zawodu jestem analitykiem systemowym i naprawdę mam wystarczająco dużo pracy. Nie szukam szybkiego zarobu za 50 zł, jestem raczej długodystansowcem i stawiam na rozwój :) Rozumiem, ze w Twojej głowie może sie to nie mieścić :D

napisałam ten post, żeby dać innym garść informacji. Mnie urzekła pracownia Pani Lucyny i chciałabym poradzić ją innym. Pani Lucyna szyje dla kilku zgranicznch projektantów, i uwierz, ze kursy nie są jej podstawowym środkiem zarobku. xD aż śmiać mi się chce z Ciebie jak to piszę :) :)

Przejrzyjcie sobie zdjęcia i FB jeśli nadal macie wątpliwosci.

Roksanitko, życzę Ci odłożenia przycisku do telewizora, przestań oglądać seriale zacznij życ z ludźmi i dla ludzi :)

--- Ostatnio edytowane 2014-09-17 13:36:52 przez emwelina ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Bezczelna baba z ciebie, Emwelino!!!

Nie wiesz, dlaczego tak piszę?

Bo jesteś tu nowa, jak zielony listek. Weszłaś w grono pewnych osób - tak, w grono osób, to nie jest miejsce otwarte jak Facebook czy inny twitter. Tu rejestrują się i są mniej lub bardziej czynne osoby, które łączy wspólna pasja - chcą się czegoś dowiedzieć albo podzielić wiedzą, pochwalić się swoimi dziełami, poutyskiwać nad tym, co im nie wyszło.

W takich miejscach jak to forum obowiązuje pewna etykieta - a jednym z pierwszych i najważniejszych jej punktów jest

NAJPIERW SIĘ PRZYWITAĆ GRZECZNIE, POTEM ZADOMOWIĆ, A NA SAMYM KONCU BRAĆ SIĘ ZA REKLAMOWANIE KOGOKOLWIEK I CZEGOKOLWIEK. A ŻEBY MÓC KOMUKOLWIEK ROBIĆ IMPERTYNENCKIE PRZYTYKI - TRZEBA MIEĆ TU PEWIEN STAŻ :rotfl:

Ty tego stażu nie masz - i przez to nie wiesz, że Roksi ma etat czołowego pogromcy spamerów - więc zmykaj do kąta i siedź cicho.

Susanna nie po to utworzyła i moderuje to forum, żeby ktoś sobie z niego robił darmową ściankę reklamową. Pilnujemy tego społecznie w jej imieniu.

Kultury u ciebie za grosz, tupetu - całe wiadra... proponowałabym usunięcie twoich wpisów i ogólnie - zbanowanie...

Króluj sobie u siebie na fejsie...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Świeżynek
oj... to źle trafiłam.

Szukałam miejsca gdzie Ci bardziej doświadczeni mogą podzielić się z tymi mniej doświadczonymi.. no ale widzę, że hierarchia wyczyściła rozumki.

Drogie Panie, zastanówcie się JAKA DO DLA MNIE REKLAMA??? NO jaka? Jaka to dla mnie reklama, że polecam kogoś z kim prócz 10 godzin spędzonych w pracowni nie mam NIC wspólnego.

Jeśli forum jest po to abyście wzajemnie klepały się po ramieniu to rzeczywiście zmykam. bo nic tu po mnie. Proponuję jednak przenieść się z forum o szyciu na tematy bliżej profesjonalnych grup wsparcia. Tu jedynie może Wam się pogorszyc.

Serdecznie pozdrawiam.
Pogromca spamerów
no jakos nie miesci mie sie ,ze jestes taka durna i bezczelna
a jak sie czyta,to trzeba to zrozumiec-dopiero skomentowac (nie chodzilo mi ze Ty tyle masz zarobku)

to tyle na ten temat
Świeżynek
Hmm.. proponuję Ci pisać pełnymi zdaniami :)

4 strony: < 1 2 3 4 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.