44 strony: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale Wam zazdroszczę...ja nie mogę chociaż bym nawet nocleg mogła mieć mam tam znajomych a tu za tydzień komunia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozdrawiam z Łodzi!
Secesja jest tu piękna ![]() Byłam w Muzeum Włókiennictwa i jakie szczęście ![]() ![]() A tak z konkretów. Hostel miły, czysty. Jedynie, gdy się meldujemy musimy zapłacić 20 zł kaucji za klucz. Nie było tego na stronie ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Stefcia trzymaj kciuki, żeby choć do soboty pogoda się udała ![]() I rób zdjęcia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Hej, Czy wiadomo jak godzinowo jest wszystko rozplanowane w sb i ndz?? Od której do której będą warsztaty? Mąż mój musi się psychicznie nastawić na to sam na sam z dwójką berbeci ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sob -zbiórka o 12-12:30 jak pisała Sus. Koniec ok 20 powinien być, ale nie dam sobie ręki uciąć ![]() Niedziela - 10-11, ale to ustalimy w sobotę dokładnie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam słonecznie
Jako że nieuchronni zbliżamy się do kulminacyjnego punktu tego wątku, kilka słów organizacyjnych. Mam nadzieję że do godziny 13.30 dotrzecie do nas na Wodną 25,Powinno pójść nam sprawnie i około godziny 14 zaczniemy warsztaty. Wstępnie zakładałem że podzielimy się na stałe dwie grupy, jednak doszliśmy do wniosku że zaczniemy nieco inaczej. Zaczniemy dzień od szkolenia z prasowania i spotkania z mechanikiem gdzie podzielimy się na dwie grupy które się zamienią zajmie to nam w sumie max 2 godziny. Prasowanie ze mną, szkolenie z Guru mechaniki maszyn Janome Januszem Kozą ( tutaj zastanówcie się czym go zaskoczyć ![]() Około 16 zaczniemy konstrukcję z Lilianą Bednarek i tutaj już będzie jedna duża grupa, postanowiliśmy tego nie dzielić ponieważ mamy niedzielę na szycie i ewentualnie jak nie zdążymy na wykrojenie tego co udało się na konstrukcji stworzyć ![]() Będziemy mieli przerywnik obiadowy około godziny 18,30-19,00 miało być później ale... niestety jesteśmy trochę zależni od cateringu a sympatyczny Pan Jacek woli nam podać prosto z pieca a nie "odgrzewane kotlety". Zakładam że na posiłku zmarudzimy godzinkę do półtorej i dalej wrócimy do konstrukcji. Nie wiem jak sprawnie nam pójdzie z warsztatami konstrukcji to jest zależne w dużej mierze od was. W każdym razie myślę że w okolicach 22,00 skończymy sobotę. Niedzielę zaczniemy około 10.00 chyba że ustalimy inaczej w sobotę, skończymy....do ostatniego klienta ![]() Do zobaczenia Pozdrawiam Andrzej Andrysiak Zapomniałem dopisać że obiad około 15 w niedzielę . --- Ostatnio edytowane 2012-05-11 09:48:18 przez StrimaAtelier --- |
|
Administrator
![]() |
|
Zapowiada się bardzo intensywny weekend ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Z ust mi to wyjęłaś! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świeże info - Manuskrypt nie przyjedzie. Nagła sytuacja ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
44 strony: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.