44 strony: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Administrator
![]() |
|
Standardowo kupiłam 3 szt - tak na wszelki wypadek. Zawsze sie rpzydadzą.
Aparat oczywiście biorę. O i znalazłam cyrkiel. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, zycze Wam udanego spotkania i zaluje z całego serca, ze mnie z Wami nie bedzie ![]() Czekam oczywiscie na relacje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja coś choruję na żołądek i nie wiem jak to będzie z cateringiem. Jak to bedzie- bedziemy mogly cos zamowic? jestem na diecie marchewkowo - kaszowej... zresztą wezmę karotkę albo zakupie w lodzi. Ale nie czuję sie najmocniej. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uuuuu Kora to współczuję ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bede musiała dokupić szpule, ponieważ mam wyjazd busem przed otwarciem pasmanterii to powiedzcie gdzie w poblizu Piotrkowskiej jest jakaś? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też lubię smacznosci gdzies ... gdzies. Gdzies tam.
Zopatrzę się zatem w karotke i będę liczyc na to ze mi przejdzie w czasie wyjazdu ![]() ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no w takim towarzystwie napewno ci przejdzie ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No i dobrze że kompa włączyłam ,bo bym cyrkla nie wzięła^^ U nas gorąco jak w piekle ,teraz jest 30*C ,może trochę się z prognozą pomylili? Ja wzięłam też 3 szpule ,w tym jedne do overlocka -sama się zastanawiam na co mi jedne ,bo 1-nitkowego overlocka nie ma przecież ![]() ![]() Jak zobaczycie czarną corsę ,z powiewającą z tyłu 3-metrową płachtą materiału TO BĘDĘ JA i będzie znaczyło ,że nie mogę was znaleźć (ja się zawsze w Łodzi gubię) ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja jako druga pytam gdzie się spotykamy (adres hostelu, bo nie moge znaleźć) i godzina oczywiście.
Do zobczenia :* ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piotrkowska 60. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
44 strony: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.