Wersja do druku

44 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »

Stara Gwardia
Haha!! Ja też wszystkim strasznie dziękuję! Całej załodze Strimy za wspaniałe warsztaty a forumkom za najlepsze z możliwych towarzystwo.
Ja też wróciłam już do codziennego życia :( Szkoda wolałabym wrócic na zlot!!:D

Och jaka zmeczona jestem :P
Administrator
a ja jeszcze dopisze że tak mi dobrze z Wami było , że ledwo zdążyłam na transport do domu- dosłownie 3 min przed odjazdem :rotfl:
Hahah to było mistrzostwo! Ledwo się nam udało :D Gdyby nie Kasia to pojechałabyś następnym busem ;)

Dolores czuję się podobnie - bateryjki naładowane, mam więcej energii do działania. Taki weekend powinniśmy powtarzać co jakiś czas ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
Nie da się ukryć że weekend był nie tylko owocny w wiedzę ,nowe znajomości i inne atrakcje ;-))
Niesamowite ,że 13 różnych osób, tak się ze sobą błyskawicznie zżyło .
Dzięki wszystkim za dobą zabawę^^. A Ekipie Strimy za rewelacyjne warsztaty, i wspaniałe przyjęcie-oraz wyrozumiałość.
Na więcej na razie nie mam siły -idę po lody......
K.
Mistrzyni Krawiectwa
Powoli wracam do życia... :D

Cudnie było, nadspodziewanie fajnie i owocnie! Dziękuję wszystkim jeszcze raz za bycie takimi, jakimi jesteście!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Ja też powoli dochodzę do siebie.
Do domku dotarłam na drugą w nocy,kawał drogi, ale warto było, te 2 dni na zawsze pozostaną w pamięci.
Dziękuję wszystkim za wszystko co uczynili aby ten zlot upłyną w takiej miłej atmosferze.
Ekipie Strimy za podzielenie się z nami swoją wiedzą , no i za czas który nam poświęcili.
Dziewczyny! Niespodzianko! wszyscy jesteście NIESAMOWICI!!!!!!

PS. Stefcia, powinnaś zmienić swojego nicka, na; Szalona Stefa;:hura:
Stara Gwardia
oficjalnie wszyscy ze zlotu sie rozjechali- siedze w autobusie i pisze z komorki.
zajefajnie bylo
13tka spotkala sie 13tego
jak wszyscy wyszli szukalismy z Niespodzanka date na zlot:)
wymslilam zlot na Swieto Techniki w Poznaniu jesienia. Odwiedzilismy dzis Strime i P. Liliana swierdzila ze moznaby bylo bo to otwarta impra dla wszystkich:)
Dobra pozno uest spadam
stefa

p.s.
mam zdjecia Piotrkowskiej:P
Stara Gwardia
Uff, zalogowałam się po raz pierwszy jako Koma!
A więc - było SUPER!!! Dzięki Wam bardzo, bo o fajnych, naturalnych, ze wspólnym hobby ludzi trudno natym świecie, nie mówiąc już że trudno w ogóle o ludzi fajnych i natural nych ... :angel:
Dziękuję również dziewczynom- Kasi i Ani za pomoc przy konstrukcji. Bez was w życiu swoim nie skończyłabym tej konstrukcji. Mam głęboki uraz do geometrii konstrukcyjnej - mieliśmy okropnych wykładowców, u których nikt nigdy nie zdawał i ludzie po parę lat pod rząd powtarzali egzaminy :szok:.
Oprócz tego ja metodą małpki nic nie rozumiem, mnie to trzeba tłumaczyć poglądowo :angel:. Ale warsztaty były fajne, i poglądowo rozumiem, że to tak się robi choć w domu nie będę musiała tego powtarzać.
LOverlocka sobie RACZEJ - po pierwszych moich próbach nie kupię, bo zabiorą mi prawko na maszynę do szycia :D.
Tunikę zabrałam do domu do poprawki, po dłuższych medytacjach pewno uda mi się uratować conieco, opowiem wszystko na blogu i zamieszczę :aparat: ze Strimy.

:kwiatek:
Wielkie dzięki ekipie Strimy za fajnie urządzone warsztaty no, i przy okazji... za smaczny, marchewkowo - ryżowy catering w szczególe. Dzięki, że pamiętaliście o mnie. No i reszcie grupy, bo nie grymasiła :angel:.

:zakupy:
Myślałam tudzież o shoppingu, bo z Warszawy do Łodzi rzut beretem, muszę się, jak pisałyście kiedys wybrać. W Warszawie wszystko jest strasznie drogie, już rozmawialiśmy z Panem Andrzejem- tu są zdziercze ceny, już to dawno zauważyłam.
Możemy sie nawet na forum umówic kiedyś. Za Izabelinem czy do Łodzi - czasowo dla mie to ta sama droga. :wysmiewacz:

:kotek::kotek:
Zwierzaki były nadspodziewanie grzeczne

Podam adres swojego bloga jak mi sie uda go uruchomić bo będą to moje pierwsze wpisy :mysli:

O czymś zapomniałam? Brawa dla wszystkich!
:oklasky:

PS. Krawiecka Wikia jest dla was - gdyby nawet Magda zrezygnowała z hołubienia nas tutaj to akcja Wikii - czyli małej Wikipedii hobbystycznej jest free forever, musiałaby chyba spaść asteroida żeby to załamać - zostało to zorganizowane gwoli upowszechniania wiedzy.
Zalogować trzeba się jak się chce - bo inaczej wyskakuje adres IP komputera, więc wygodniej to zrobic. No i edytować, czyli pisać artykuły.
Jest to pomyslane jako no commerce, ludzie na forum chcieli więc powstała, z myślą o tym, że fani szycia będą to tworzyli. Pozdr :papa:

http://pl.krawiectwo.wikia.com
Zakręcona jestem i zapomniałam Wam podziękować za prezent - baaaaaardzo dziękuję. Zaskoczyliście mnie! Miło mi było.
Super się bawiłam i cieszę się że Wy też:)
Stały Bywalec
Stefa ,czyli zloty 2 razy do roku-REWELACYJNY POMYSŁ ;-)) Tylko wcześniej zaopatrzę się w lekarstwo na przetrwanie, czyli przenośną lodówę lodów waniliowych (:kwiatek::kwiatek:Czeremcha THX)
Mnie już smutno bez was ,po tym dwudniowym gwarze ,siedziałam w pracowni taka SAMOTNA dzisiaj^^
A zdjęcia można będzie zatytułować : Ali Niespodzianka i 12 Rozbójników......

44 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.