44 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Haha!! Ja też wszystkim strasznie dziękuję! Całej załodze Strimy za wspaniałe warsztaty a forumkom za najlepsze z możliwych towarzystwo.
Ja też wróciłam już do codziennego życia ![]() ![]() Och jaka zmeczona jestem :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja jeszcze dopisze że tak mi dobrze z Wami było , że ledwo zdążyłam na transport do domu- dosłownie 3 min przed odjazdem ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahah to było mistrzostwo! Ledwo się nam udało ![]() ![]() Dolores czuję się podobnie - bateryjki naładowane, mam więcej energii do działania. Taki weekend powinniśmy powtarzać co jakiś czas ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie da się ukryć że weekend był nie tylko owocny w wiedzę ,nowe znajomości i inne atrakcje ![]() Niesamowite ,że 13 różnych osób, tak się ze sobą błyskawicznie zżyło . Dzięki wszystkim za dobą zabawę^^. A Ekipie Strimy za rewelacyjne warsztaty, i wspaniałe przyjęcie-oraz wyrozumiałość. Na więcej na razie nie mam siły -idę po lody...... K. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Powoli wracam do życia... ![]() Cudnie było, nadspodziewanie fajnie i owocnie! Dziękuję wszystkim jeszcze raz za bycie takimi, jakimi jesteście! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też powoli dochodzę do siebie.
Do domku dotarłam na drugą w nocy,kawał drogi, ale warto było, te 2 dni na zawsze pozostaną w pamięci. Dziękuję wszystkim za wszystko co uczynili aby ten zlot upłyną w takiej miłej atmosferze. Ekipie Strimy za podzielenie się z nami swoją wiedzą , no i za czas który nam poświęcili. Dziewczyny! Niespodzianko! wszyscy jesteście NIESAMOWICI!!!!!! PS. Stefcia, powinnaś zmienić swojego nicka, na; Szalona Stefa; ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oficjalnie wszyscy ze zlotu sie rozjechali- siedze w autobusie i pisze z komorki.
zajefajnie bylo 13tka spotkala sie 13tego jak wszyscy wyszli szukalismy z Niespodzanka date na zlot ![]() wymslilam zlot na Swieto Techniki w Poznaniu jesienia. Odwiedzilismy dzis Strime i P. Liliana swierdzila ze moznaby bylo bo to otwarta impra dla wszystkich ![]() Dobra pozno uest spadam stefa p.s. mam zdjecia Piotrkowskiej:P ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uff, zalogowałam się po raz pierwszy jako Koma!
A więc - było SUPER!!! Dzięki Wam bardzo, bo o fajnych, naturalnych, ze wspólnym hobby ludzi trudno natym świecie, nie mówiąc już że trudno w ogóle o ludzi fajnych i natural nych ... ![]() Dziękuję również dziewczynom- Kasi i Ani za pomoc przy konstrukcji. Bez was w życiu swoim nie skończyłabym tej konstrukcji. Mam głęboki uraz do geometrii konstrukcyjnej - mieliśmy okropnych wykładowców, u których nikt nigdy nie zdawał i ludzie po parę lat pod rząd powtarzali egzaminy ![]() Oprócz tego ja metodą małpki nic nie rozumiem, mnie to trzeba tłumaczyć poglądowo ![]() LOverlocka sobie RACZEJ - po pierwszych moich próbach nie kupię, bo zabiorą mi prawko na maszynę do szycia ![]() Tunikę zabrałam do domu do poprawki, po dłuższych medytacjach pewno uda mi się uratować conieco, opowiem wszystko na blogu i zamieszczę ![]() ![]() Wielkie dzięki ekipie Strimy za fajnie urządzone warsztaty no, i przy okazji... za smaczny, marchewkowo - ryżowy catering w szczególe. Dzięki, że pamiętaliście o mnie. No i reszcie grupy, bo nie grymasiła ![]() ![]() Myślałam tudzież o shoppingu, bo z Warszawy do Łodzi rzut beretem, muszę się, jak pisałyście kiedys wybrać. W Warszawie wszystko jest strasznie drogie, już rozmawialiśmy z Panem Andrzejem- tu są zdziercze ceny, już to dawno zauważyłam. Możemy sie nawet na forum umówic kiedyś. Za Izabelinem czy do Łodzi - czasowo dla mie to ta sama droga. ![]() ![]() ![]() Zwierzaki były nadspodziewanie grzeczne Podam adres swojego bloga jak mi sie uda go uruchomić bo będą to moje pierwsze wpisy ![]() O czymś zapomniałam? Brawa dla wszystkich! ![]() PS. Krawiecka Wikia jest dla was - gdyby nawet Magda zrezygnowała z hołubienia nas tutaj to akcja Wikii - czyli małej Wikipedii hobbystycznej jest free forever, musiałaby chyba spaść asteroida żeby to załamać - zostało to zorganizowane gwoli upowszechniania wiedzy. Zalogować trzeba się jak się chce - bo inaczej wyskakuje adres IP komputera, więc wygodniej to zrobic. No i edytować, czyli pisać artykuły. Jest to pomyslane jako no commerce, ludzie na forum chcieli więc powstała, z myślą o tym, że fani szycia będą to tworzyli. Pozdr ![]() http://pl.krawiectwo.wikia.com ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakręcona jestem i zapomniałam Wam podziękować za prezent - baaaaaardzo dziękuję. Zaskoczyliście mnie! Miło mi było.
Super się bawiłam i cieszę się że Wy też ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Stefa ,czyli zloty 2 razy do roku-REWELACYJNY POMYSŁ ![]() ![]() ![]() Mnie już smutno bez was ,po tym dwudniowym gwarze ,siedziałam w pracowni taka SAMOTNA dzisiaj^^ A zdjęcia można będzie zatytułować : Ali Niespodzianka i 12 Rozbójników...... ________________________________________________________
|
44 strony: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.