44 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Monika ja też byłam sceptyczna wobec tego sposobu leczenia^^ ale wniosek jest jeden: Czeremcha mówi -słuchać trzeba ![]() Swoją drogą do dziś się dziwnie czuję blee Pani Andrzeju jak byśmy mieszkały w Łodzi, to byście pewnie byli znacznie częściej okupowani przez nas. Podejście i profesjonalizm na takim poziomie rzadko się zdarza. Mnie osobiście się bardzoooo podobało. Sus będę dźwięczna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja już planuję jesienną wycieczkę do Strimy, może się uda zasiąść do maszynki do filcowania bo mam stary płaszcz który chciałabym odnowić.
Dobra wiadomość: Michał jak przyjechał po mnie i wszedł do Atelier był pod wielkim wrażeniem, więc zaproponował, że przy okazji następnych zlotów może zostać naszym fotografem żeby żadna z Nas nie odrywała sie od intensywnej pracy to będzie focił do bólu swoim sprzętem i można sobie wziąć pendrifa i od razu sobie fotki zgrać jak będzie w międzyczasie obrabiał. Po obejrzeniu zdjęć zdecydował że na zlot fotograficzny na pewno pojedzie hehe. Fajnie mieć pasję i spotykac tak NIEZWYKŁYCH ludzi. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Gdybym mieszkała w Łodzi to wydawałabym dużo pieniążków w Strimie ![]() Monika świetny pomysł! Nie musiałabym taszczyć swojego Olka, jestem jak najbardziej ZA :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się, bo zrobiłam dużo zdjęć a wiele niedoświetlonych, poruszonych a M. na dwa aparaty i większe doświadczenie zawsze wyciągnie więcej a i może obiektywniej podpatrzy.
Co do zakupów to jestem chora...rozpisuję listę na następną wizytę przy okazji:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ja Wam zazdroszczę!!! Wspaniała relacja - i zdjęcia! Też bym tam chciała być...oh... ![]() ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam tak samo. Ech... Jak ja bym chciała Was spotkać. Może za kilka lat ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze! nawet po zdjęciach widać że zabawa w Strimie była przednia.
Panie Andrzeju, trzymamy za słowo, fajnie było by spotkać się u Was tak co roku, czegoś nowego się nauczyć ,coś nowego zobaczyć, no i porządnie się obkupić. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodziewałam się tego dziewczyny!!!!
Stefcia to znakomita organizatorka - brawo!!! Skład uczestników najprzedniejszy - nie mogło być inaczej. Cieszę się razem z Wami,że macie tak wspaniałe wspomnienia. ![]() Może i mnie się uda kiedyś z Wami spotkać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ile sympatycznych zdjec i wspomnien, pozazdroscic takiego weekendu! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
MonikaMagdalena dzięki za zdjęcia.
|
44 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.