Wersja do druku

44 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »

Stały Bywalec
Monika ja też byłam sceptyczna wobec tego sposobu leczenia^^ ale wniosek jest jeden: Czeremcha mówi -słuchać trzeba:)
Swoją drogą do dziś się dziwnie czuję blee

Pani Andrzeju jak byśmy mieszkały w Łodzi, to byście pewnie byli znacznie częściej okupowani przez nas. Podejście i profesjonalizm na takim poziomie rzadko się zdarza. Mnie osobiście się bardzoooo podobało.
Sus będę dźwięczna

Stara Gwardia
Ja już planuję jesienną wycieczkę do Strimy, może się uda zasiąść do maszynki do filcowania bo mam stary płaszcz który chciałabym odnowić.

Dobra wiadomość: Michał jak przyjechał po mnie i wszedł do Atelier był pod wielkim wrażeniem, więc zaproponował, że przy okazji następnych zlotów może zostać naszym fotografem żeby żadna z Nas nie odrywała sie od intensywnej pracy to będzie focił do bólu swoim sprzętem i można sobie wziąć pendrifa i od razu sobie fotki zgrać jak będzie w międzyczasie obrabiał.
Po obejrzeniu zdjęć zdecydował że na zlot fotograficzny na pewno pojedzie hehe. Fajnie mieć pasję i spotykac tak NIEZWYKŁYCH ludzi.

Monika świetny pomysł! Nie musiałabym taszczyć swojego Olka, jestem jak najbardziej ZA :]

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Gdybym mieszkała w Łodzi to wydawałabym dużo pieniążków w Strimie :D

Monika świetny pomysł! Nie musiałabym taszczyć swojego Olka, jestem jak najbardziej ZA :]
Cieszę się, bo zrobiłam dużo zdjęć a wiele niedoświetlonych, poruszonych a M. na dwa aparaty i większe doświadczenie zawsze wyciągnie więcej a i może obiektywniej podpatrzy.
Co do zakupów to jestem chora...rozpisuję listę na następną wizytę przy okazji:]

Stara Gwardia
Ale ja Wam zazdroszczę!!! Wspaniała relacja - i zdjęcia! Też bym tam chciała być...oh...:yyyy:
Mam tak samo. Ech... Jak ja bym chciała Was spotkać. Może za kilka lat :(
Panie Andrzeju, trzymamy za słowo, fajnie było by spotkać się u Was tak co roku, czegoś nowego się nauczyć ,coś nowego zobaczyć, no i porządnie się obkupić.:zacieszacz:
Stara Gwardia
Spodziewałam się tego dziewczyny!!!!
Stefcia to znakomita organizatorka - brawo!!!
Skład uczestników najprzedniejszy - nie mogło być inaczej.
Cieszę się razem z Wami,że macie tak wspaniałe wspomnienia.:)
Może i mnie się uda kiedyś z Wami spotkać.

44 strony: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.