44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >
Świeżynek
![]() |
|
Jak ja wam zazdroszczę tego wyjazdu że mogłyście wypróbować tyle różnych maszyn ,szkoda że nie mogłam tam być.
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Co się odwlecze, to nie uciecze ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Niespodzianka
![]() |
|
....i nadszedł czas na moją refleksję...
Spotkałem wspaniałych ludzi,pozytywnie zakręconych na punkcie szycia i nie tylko- każda z Was to 100%owa Osobowość. Stworzyłyście pozytywną atmosferę jakiej nieobecni mogą pozazdrościć. Nie było nikogo,kto by się wywyższał i mówił:"ja jestem lepsza"-i nie lukruję teraz lecz stwierdzam fakty.. Bawiłem się super. Mogę powiedzieć,że poznałem super funfele ![]() Na uwagę zasługują dziewczyny te,które krawiectwem parają się okazjonalnie/hobbistycznie-chylę czoło przed nimi. A to dlatego,że nie bały się szyć, a to dlatego,że się nie wstydziły- po prostu chłonęły wiedzę oraz dążyły do uszycia tuniki. Na warsztatach była TUNIKA phi... Po co mi ona? Przecież w niej nie będę chodził ![]() Nie żałuję, ogromnie się cieszę, że Was tam spotkałem. Trwale pozostaniecie w mej pamięci. Gdy w niedzielę wszystko się skończyło normalnie byłem i smutny i wściekły. A to na czas,który nieubłaganie płynął; a to na Was,że na tak krótko zawitałyście, Normalnie miałem doła ![]() ![]() Byłem również wściekły na forumowych tubylców,które nie przyjechały. Ja mieszkając w Łodzi lub ich okolicach, na rzęsach bym stawał ażeby się pojawić. Choć na chwilkę,żeby czy to poznać ludzi, czy to pogawędzić. Przecież zlot już był omawiany w marcu-prawda? Z mojej strony na uwagę zasługuje Madzia ![]() Z innej beczki: Czemu zrobiłem Niespodziankę? Otóż obserwując jak co chwila któraś/yś rezygnuje ze zlotu,zdecydowałem być anonimowym ![]() ![]() Jedno powiem:ile było ludzi,tyle charakterów i oprócz szycia i pasji do niej połączył nas uśmiech i zabawa. Kończąc ten temat,gratuluję Stefci-wspaniała organizatorka dżamprezy ![]() ![]() Czekam na II zlot z niecierpliwością - Czy będę? ..a tego nie wiem ![]() ![]() ach zapomniałem: Szkoda Wojtku,że Cię tam nie było, żałuj ![]() ![]() ![]() Reszta w innym terminie ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hihi
Ja doła nie miałam. baterie tak mi podładował ten zlot, a w sumie to wy wszyscy, że jutro kupuję owerloka i śmigam w domku wieczorami przy tkaninach. Mam już 3 wykroje, zakupioną nowa stopkę, czekam na dostawę tkanin i maszyny i zaczynam szyć aż będzie frrrrrrruwało ![]() Mam nowy cel: jeszcze długo minie, ale chcę szyć jak ty i parę innych osób do których mi daleko. Ale cele w życiu trza mieć! Tak jak dużo optymizmu i humoru! Dekupażżż ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Niespodzianka
![]() |
|
ano de q pa żżżż
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-05-18 00:20:00 przez Arthur --- ________________________________________________________
Artur
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Artur, piękny komentarz o zlocie e-krawiectwo. Czuję, że zawiązuje się taka "krawiecka rodzina". Chciałbym też do niej należeć i dlatego żałuję , że nie mogłem być w tym czasie w Łodzi. Z Warszawy do Łodzi to rzut czapką, a na drugi zlot na pewno będzie gotowa "sławna " autostrada A2. Może uda mi się załapać.
Dziewczyny z naszego forum są wspaniałe i czytając relacje z tego zlotu, należy się głęboki ukłon dla Stefy - organizatorki i przyjaznej firmy Strima. Może się spotkamy następnym razem, mam nadzieję...... A Ty Arturze byłeś "ambasadorem" naszej płci brzydkiej w tej wspaniałej dziedzinie , jaką jest krawiectwo i dlatego też należą się Tobie słowa uznania. Pozdrawiam, |
|
Stara Gwardia
|
|
Arturze, zapomiałam pochwalić Twój śliczny awatarek ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Niespodzianka
![]() |
|
To są tylko moje odczucia
Tak Wojtku powstała "krawiecka rodzina" jeno mamuśkę muszę jeszcze przycisnąć ![]() ![]() ![]() Dolka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Art piękna relacja ![]() Bardzo się cieszę, że byłeś ![]() ![]() Pięknie dziękujemy za róże... zaskoczyłeś nas na maxa ![]() ![]() ![]() ![]() de q pa żżżż U jeszcze nie próbowałam ale może w weekend omaluję mój pierwszy wieszak ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
wiesz co chyba też się pobawię w de q pa żżż tylko kiedy?
w strimie mają normalnie wszystko i się obawiam tego,bo jak się wciągnę w de q pa żżz ![]() ________________________________________________________
Artur
|
44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.