44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >
Niespodzianka
![]() |
|
....i nadszedł czas na moją refleksję...cz3
![]() Z tego miejsca pragnę podziękować za prezenty. Bardzo przydatne dodatki krawieckie:nici,zatrzaski,klamerki czy nawet miarkę krawiecką oraz uwaga: kamizelkę odblaskową z logo firmy. Powiem Wam, że odwiedziłem 2 siedziby Polimexu i nabyłem tam trochę dodatków, z czego się bardzo cieszę,gdyż w moim mieście pasmanteriesą dość ubogo w pełną game kolorystyki. Jedynym małym minusemPolimexu jest to,że nie można kupić tkaniny na małe mb tylko na bele. Szkoda,bo widzisz upragniony kupon i dotykasz go i chcesz to mieć. W wyobraźni wiesz co z tego powstanie,a tu nici z zakupu. Mam nadzieję,że firma pomysli o takiej sprzedaży. Razem ze Stefcią pani w recepcji przekazaliśmy od nas zlotu ekrawiectwo.net podziękowania oraz poprosilismy przekazać podziękowanie osobie,która dała nam gifty. ![]() Nie mam bladego pojecia czy to uczyniła? Dlatego z tego miejsca Firmie Polimex dziekuję. Pozdrawiam Artur .......................................................................................................... ![]() Chciałbym również podziękować za świetny i przydatny gadżet jaki firma Natcam Nam podarowała. Jest nim (popatrzcie na mój avatar) Nie powiem więcej o nim niech Was ciekawość zje ![]() ![]() ![]() ![]() Gorąco pozdrawiam Prezesów ![]() Pozdrawiam Artur --- Ostatnio edytowane 2012-05-20 11:42:05 przez Susanna --- ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak ,ja przyglądałam się cóż to moze być .Cza było być ,ale nie każdemu było dane zaszczycic swą obecnością niestety
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pozwoliłam sobie nieco zmniejszyć tło z Polimexu bo forum się rozjechało ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
... właśnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozostaje mi tylko czekać na następne spotkanie ...
![]() |
|
ja też nie mogę się doczekać ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Zdjęcia z drugiego dnia -> KLIK ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
..ach och ech... ![]() fotograf ze mnie marny ![]() ![]() ![]() i mamy kolejną pamiątkę-fotki ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam jestem nową osobą, która przez przypadek was znalazła
![]() Moje pytanko czy coś planujecie na rok 2013? bo 2012 to już chyba zamknięty na wszelkie wyjazdy? Chętnie przyłączę się do was, bowiem jestem absolwentką włókiennictwa i lubię szyć.... Pozdrawiam i liczę, że zwiąże się z wami na zawsze ![]() madzik32 |
|
Administrator
![]() |
|
Pewnie wiosną 2013 roku coś będzie. ________________________________________________________
44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.