Wersja do druku

44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >

Niespodzianka
....i nadszedł czas na moją refleksję...cz3

Z tego miejsca pragnę podziękować za prezenty. Bardzo przydatne dodatki krawieckie:nici,zatrzaski,klamerki czy nawet miarkę krawiecką oraz uwaga: kamizelkę odblaskową z logo firmy.

Powiem Wam, że odwiedziłem 2 siedziby Polimexu i nabyłem tam trochę dodatków, z czego się bardzo cieszę,gdyż w moim mieście pasmanteriesą dość ubogo w pełną game kolorystyki.

Jedynym małym minusemPolimexu jest to,że nie można kupić tkaniny na małe mb tylko na bele. Szkoda,bo widzisz upragniony kupon i dotykasz go i chcesz to mieć.
W wyobraźni wiesz co z tego powstanie,a tu nici z zakupu. Mam nadzieję,że firma pomysli o takiej sprzedaży.

Razem ze Stefcią pani w recepcji przekazaliśmy od nas zlotu ekrawiectwo.net podziękowania oraz poprosilismy przekazać podziękowanie osobie,która dała nam gifty. :D
Nie mam bladego pojecia czy to uczyniła? Dlatego z tego miejsca Firmie Polimex dziekuję.
Pozdrawiam Artur

...................................................................................................................................................................

Chciałbym również podziękować za świetny i przydatny gadżet jaki firma Natcam Nam podarowała. Jest nim (popatrzcie na mój avatar) Nie powiem więcej o nim niech Was ciekawość zje :D Tak tak wredny jestem :p cza :D było być na zlocie :D

Gorąco pozdrawiam Prezesów :D firmy Natcam życząć przy okazji jak największej liczby zadowolonych klientów.
Pozdrawiam Artur

--- Ostatnio edytowane 2012-05-20 11:42:05 przez Susanna ---

Artur

Stara Gwardia
Tak ,ja przyglądałam się cóż to moze być .Cza było być ,ale nie każdemu było dane zaszczycic swą obecnością niestety:(
Administrator
Pozwoliłam sobie nieco zmniejszyć tło z Polimexu bo forum się rozjechało ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
...Cza było być ,ale nie każdemu było dane zaszczycic swą obecnością niestety:(
... właśnie :(
ja też nie mogę się doczekać
Administrator
Zdjęcia z drugiego dnia -> KLIK :)

Niespodzianka
..ach och ech...:rotfl:
fotograf ze mnie marny :zly::beczy::angel:

i mamy kolejną pamiątkę-fotki

Artur

Świeżynek
Witam jestem nową osobą, która przez przypadek was znalazła:).
Moje pytanko czy coś planujecie na rok 2013? bo 2012 to już chyba zamknięty na wszelkie wyjazdy?
Chętnie przyłączę się do was, bowiem jestem absolwentką włókiennictwa i lubię szyć....
Pozdrawiam i liczę, że zwiąże się z wami na zawsze;).
madzik32
Administrator
Pewnie wiosną 2013 roku coś będzie.

44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.