Wersja do druku

44 strony: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Stara Gwardia
Bardzo dziękuję organizatorkom za zjazd. Wszystkie ustalenia bardzo mi odpowiadają. Cieszę się na spotkanie z Wami. Będę w Łodzi o 11.30 na dworcu autobusowym. Przy okazji może jedzie ktoś z Częstochowy?
Ja z Bełchatowa,a ty jedziesz autobusem trasą "7" czy przez Bełchatów?
Bardzo dziękuję organizatorkom za zjazd. Wszystkie ustalenia bardzo mi odpowiadają. Cieszę się na spotkanie z Wami. Będę w Łodzi o 11.30 na dworcu autobusowym. Przy okazji może jedzie ktoś z Częstochowy?
Będę przejeżdżać przez Częstochowę ale którędy i o której - tego nikt nie wie ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Pajesia, ale Ty się nie zapisywałaś - nie widzę Cię na liście:( Czy pod jakimś innym nickiem się ze mną kontaktowałaś?
jak tylko padł pomysł zlotu - miałam wielką ochotę:hura:, potem zniknęłam z forum na czas jakiś, teraz, jak to jest zorganizowane, to byłyby wariackie papiery:zmeczony:, gdybym chciała dołączyć. Z Waszej i mojej strony.
Mam nadzieję, że napiszecie raport ze zlotu? :prosi:
Tu, na forum występuję wyłącznie jako pajesia. :buzki:
Stara Gwardia
Stefciu, miałabym olbrzymią ochotę na buszowanie po sklepach w miłym towarzystwie, ale niestety mam dwójkę brzdąców (2,5 roku i 6 tygodni), więc i tak będzie mi ciężko ich zostawić w weekend. Ale będę w weekend na bank :) to już obiecałam sobie, mężowi i dzieciakom. Tym bardziej, że mlodsze karmię piersią póki co. Weekend jakoś tatuś będzie musial dać radę sam z butelką, ale nie chcę też przeginać i zaczynać szalony weekend $w czwartek :) Poza tym mąż w pracy i nie miałabym komu ich zostawić.
Pełną gębą szykuję się na następny zlot w Łodzi czy Poznaniu jak ten będzie udany :)
Chciałam donieść że w weekend w łodzi będzie padać :/
Nie podoba mi się to strasznie.
Rezygnuję z roweru :( spotkam się z wami pod hostelem :*

Stara Gwardia
Ponawiam pytanko bo kilka stron wcześniej nie padły żadne ustalenia. Rozumiem ze spotykamy się pod hotelem ale CZYM TRANSPORTUJEMY SIĘ DO STRIMY ?

Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie.
Administrator
Ponawiam pytanko bo kilka stron wcześniej nie padły żadne ustalenia. Rozumiem ze spotykamy się pod hotelem ale CZYM TRANSPORTUJEMY SIĘ DO STRIMY ?
Albo tramwajami albo samochodami.

Stara Gwardia
Ja bym chyba wolała autkiem skoro maja w Strimie parking i pomieścimy się autkiem to większa wygoda:):)

Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie.
Stały Bywalec
Ja zdecydowanie też autkiem wolałabym. Co do pogody -norma ,jak siedzę od rana do wieczora przy maszynie, to pogoda jak dzwon, upał szaleje. Klaudia ma wolne -pogoda też.:-/

44 strony: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.