21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Stara Gwardia
 |  | 
| 
  Bardzo Ci dziękuję  ________________________________________________________ Elwira | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jaka dopracowana, niesamowita jest:] ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Podziwiam balbinkę jest przeurocza!!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dziękuję ślicznie za miłe słowa, które natchnęły mnie aby Balbinie stworzyć towarzysza   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Mam pytanie czy masz może wykrój na stojące lalki? ________________________________________________________ Elwira | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Ale ty masz cierpliwość do tych stworzeń..... ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| niestety nie mam takiego wykroju, jakimś cudem ta oślica stoi sama, ale to raczej przypadek   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| oto hipopotam Felek    szary, nieco leniwy, ale baaardzo przyjazny wraz z pierwowzorem czyli hiciom, którego wiele lat temu spotkałam w warszawskim zoo ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Cudny jest, przytulaśny taki, tylko wyściskać  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Słitaśny jest, i te spodenki w grochy no po prostu lepszy od pierwowzoru no i bardziej poreczny jak się chce zabrać ze sobą:] ________________________________________________________ | 
21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook