21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
| Administrator
  |  | 
| PERFEKCYJNA!! I tak starannie uszyta - ahhh   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Piękna! Który stopień tańca? Ma wolne w sobotę?    | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Jak cudna lala   I loki ma piękne! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Piękna! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dzięki kochani, lubię szyć te urocze "istotki", choć rzeczywiście wymagają sporo cierpliwości, wywiniecie i wypchanie tych cieniutkich nóżek i rączek może podnieść człowiekowi ciśnienie    ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 Oj może może! Dlatego taka mała uwaga - "podczas szycia nie pić kawy"   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|   A melisa się nadaje? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Wielkie brawa za cierpliwość i dokładność    Szara sukienka i modelka ŁAAAAAAAAAAAŁ   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| coś ostatnio nie mogę się zebrać, żeby siąść spokojnie do maszyny... Wam też czas tak szybko ucieka?    Ale żeby nie było, że nic a nic nie działam w temacie szycia - oto kraciaste portki. Pierwotnie miały być spódnicą wzorowaną na szkockim kilcie z głębokimi zakładkami... Ostatecznie powstały szerokie spodenki, z wysokim stanem  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| świetne    nawet nie wiesz jak mi się marzy by coś wreszcie uszyć, niestety ugrzęzłam w naprawie i poprawkach odzieży   ________________________________________________________ | 
21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook