21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Oj tak czas ucieka baaaardzo szybko....a ja mam tyle do uszycia....Ale jak widzę,że Ty masz spodenki to też bym chciała coś sobie uszyć! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
   Fajne! Celowo, jak się domyślam, podkreśliłaś kraciastość kraciastą kratą w tle?   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| krata kratę kratą pogania    dokładnie tak - krata w tle to celowy zabieg  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bardzo eleganckie te porcięta  ________________________________________________________ Elwira | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| jestem fanką laleczki!!!   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Na laleczka śliczna a te włosy kolorek przepiekny.  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super, zamiast spódniczki można takie spodenki, wygodne, luźne a zarazem ciepłe:] ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| no to wesołego...  ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Cytrynka mnie rozbroiła   Po prostu rewelacja!! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Piekna Twoja laleczka | 
21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook