Stara Gwardia
![]() |
|
a skąd takie cudne przywieszki masz?
![]() |
|
Bardzo ładne bransoletki Sus..
Po moich upodobaniach widzę jak szybko "dojrzewam" by nie powiedziec,że ![]() Uwielbiam perły,w każdym kolorze... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie zawieszki można na allegro znależć
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Graginko z allegro - tam jest ogromny wybór.
Kora w takim razie ja jestem "stara" cały czas bo perły podobają mi się chyba od zawsze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taaaak ? ![]() Przepraszam Cię najmocniej ![]() ![]() Cieszę się,że i Ty je lubisz Sus, jesteś młodziutka i to jest budujące dla mnie . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem czemu ten watek zauważyłam dopiero dzis[ślepota starcza?]
Sus piękne te bransoletki, też chcę takie!!!!!!! ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Koreńko widać jestem nobliwą, starszą panią w młodej skórze ![]() ![]() Madziu ceny bransoletek wahają się w granicach 30-33 zł ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja nie mogę ale numer takich zawieszek nie widziałam jeszcze ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Madzia jeszcze mam takie w kształcie metra krawieckiego ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Bransoletka z "Dzwoneczkiem" ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.