Stara Gwardia
![]() |
|
Dzień dobry,
co prawda, to nie będzie wątek o szyciu, ale chciałam Wam powiedzieć, że tak głupiej osoby, jak ja, chyba jeszcze nie znałam. W październiku zrobiłam prawo jazdy w końcu. Ale w ciągu tych 3 miesięcy zdążyłam:
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no to interesujacy dzien mialas ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
eee tam, od razu głupia... I najlepszym się słabszy dzień trafia ![]() Ja za to dziś jak jechałem samochodem to na widok patrolu policji na drodze zjechałem sam do kontroli ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ha ha ha ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
....bo wczoraj był 13 i piątek i pewnie stąd ten pech ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przepraszam, ale obśmiałam się jak norka. Chociaż to i tak nic. Moja znajoma, pomimo tego, że kobieta pracująca codziennie od swojego męża dostawała 10zł kieszonkowego na papierosy i jakąś kanapkę. Aż tu któregoś dnia patrzy, a na stole leży 200zł. Dzwoni zatem do swojego Szczęścia z pytaniem czy aby się nie pomylił i słyszy w słuchawce: "Samochód trzeba zatankować, Głupia Kobieto!!!". ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOO matko agaaffek!!!
chroń nas Panie przed takim "szczęściem" heheh... ale fakt ten dzień nie jednego wyprowadził z równowagi ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Manuskrypt, nie przejmuj się. ![]() Ja zrobiłam swoje prawo jazdy jakieś 25 lat temu, natychmiast próbując wyjeżdżać z parkingu zahaczyłam tatową syrenkę i już mi wystarczyło. Jedno, co zrobiłam ze swoim prawem jazdy - to wymieniłam z książeczkowego na "kartowe". I dalej je mam - w idealnym stanie ![]() To dopiero głupota! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na egzaminie praktycznym usłyszałam od egzaminatora: jeździ pani jak baba. Odpaliłam: A jak mam jeździć? Przecież jestem babą. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem.
Prawdziwy test przeszłam przed komunią Pierworodnej. Mżonek wyjechał w delegację na tydzień a ja dogrywałam: kwiatuszki, rękawiczki, wianuszek, ustawianie, etc. Wracałyśmy z córą z kościoła no i trzeba było skręcić w lewo z podporządkowanej, na której świeżą dziurę w asfalcie zasypano żwirem. Trochę za mocno przycisnęłam gaz i żwir spod kół wystrzelił radosnym strumieniem. Już pod domem Pierworodna wysiadając z samochodu stwierdziła: "Teraz mogę ziemię ucałować". Do dziś się zastanawiam czy moje dziecko takie wrażliwe, czy jazda taka dynamiczna ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Heh ja o swoich przygodach to książkę mogę napisać, jak się coś stanie z autem to tylko ja jestem tego sprawcą niestety ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.