Administrator
![]() |
|
Gratuluję ![]() ![]() Suknia piękna, czekam na zdjęcia na Tobie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super! A myślałam, że już tylko ja zostałam takim dinozaurem. Chociaż kiedy byliśmy na naukach przedmałżeńskich, to była też para starsza od nas, tak lekko po czterdziestce. Ale wziąwszy pod uwagę wszystkich uczestników, to oni i my byliśmy najstarszymi parami. Chociaż mój narzeczony to może nie, bo on jeszcze młody jest
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja juz gratulowalam, ale powtorze jeszcze tutaj. Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia i spelnienia tego najskrytszego marzenia... ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pragnę zauważyć, że Młoda Para jest zawsze młoda i basta! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobry wieczór,
Obiecywałam, że pokażę moją sukienkę ślubną, szytą przeze mnie. Sukienkę wzięłam z Burdy 3 / 2011.Szycie jej było dla mnie masakrą. Skończyło się tym, że musiałam ją uszyć, ale już mi się nie chciało. Dlatego przestała mi się podobać. Zaczęło się od tego, ze nie umiałam jej uszyć. Była dla mnie za trudna. Później już pomogła mi mama. Doszyłam rękawki. Chciałam początkowo, żeby była taka ascetyczna, jak w Burdzie, ale przecież zaczęły się głosy, że panna młoda musi się wyróżniać. Dlatego doszyłam te ozdobne lamówki i kwiatki wokół dekoltu i rękawków. Materiał to szantung. W sumie sukienka kosztowała mnie 100 złotych ![]() I jeszcze coś o tym, jaki to świat jest mały. Mojego Małża poznałam przez internet, mimo, że był moim sąsiadem z tej samej klatki ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-08 19:20:38 przez Manuskrypt1 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Adrianno, jak slicznie! Sukienka i cala oprawa, gratuluje jeszcze raz ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Historia jak z filmu ![]() Gratuluję jeszcze raz. Sukienka wcale nie taka zła, jak ci się zdaje. Na pewno - gdyby zdjęcia wyszły spod innej ręki, to wyglądałaby inaczej. To w ogóle chyba nie jest łatwy materiał do fotografowania... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego Dobrego, Manu!
![]() będzie dobrze, a i z dziećmi, jeśli planujecie, mam znajome, co pierwsze dzieci rodziły będąc po czterdziestce, teraz to już są nastolatki, zdrowe i mądre. Sukienka wyszła Ci fajnie. Zdolna jesteś ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Manuskrypt1 Wszystkiego najlepszego! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje gratulacje Manu i najlepsze życzenia na nowej drodze życia ![]() Nie jesteś odosobniona ja też brałam ślub ... po trzydziestce. Sukienka całkiem udana i podziwiam,że zdecydowałaś się na jej szycie. Brawo ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.