Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przód jest rewelacyjny. Masz bardzo szczupłe plecy i chyba sukienki jest w tym miejscu ciut za dużo, ale uważam, że poradziłaś sobie wspaniale. Sukienka jest naprawdę świetna myślę, zrobi ogromne wrażenie. Najtrudniej chyba szyć dla siebie, bo jak usiłujesz się przejrzeć w lustrze, to nigdy nie stoisz prosto. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Z tym tyłem to też zależy jak sie stanie.ale z drugiej strony trochę luzu sie przyda
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
EXTRA!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak mam zobaczyć te zdjęcia? ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
tam u góry gdzie jest napisane 'pobierz' klikasz na nazwę zdjęcia i jest
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna, po prostu rewelacyjna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No super wyszło! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie wiem jak nazywa się ten materiał.moja siostra jest krawcową i szyła mi tą sukienkę.ale tymi wycięciami nie było większego problemu.podkleiła to flizeliną(chyba to flizelina-takie coś czarne
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nie umiem pobrać zdjęć ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A nie da się ich normalnie wrzucić ? Ciekawa jestem jak wyszła ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.