23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ładniutka jest!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No kochana taka praca zespolowa to fajna sprawa. Wiesz moja babcia i mam tez tak mówiły wiec następnym razem popróbuj sama coś uszyć a u babci to ewentualnie zasięgnij rady w razie kłopotów ![]() Piżamka I klasa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piżamka wyszła extra, taka babcia to skarb, ja jak zaczynałam szycie to tez miałam wiele wątpliwości i potrzebowałam pomocy heh przywiozłam sobie ciocię do pomocy do domu ale wyglądało to tak ja kroję i szyje ciocia mi podpowiada co mam robić i nie dotyka tkaniny bo inaczej się nie nauczę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po pierwsze chcę wszystkim podziękować. Nie spodziewałam się, ze piżama aż tak się spodoba ![]() Teraz chcę Wam pokazać drugi efekt trochę mniejszej pracy zespołowej (babcia pomagała tylko przy zamku). Jest to model z Burdy. Z góry przepraszam za moją twarz na zdjęciu, ale jestem bardzo niefotogeniczna ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-27 18:40:26 przez By Charczerka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Spódnica świetna. Twarz też ładna -nie rozumiem co Ci się nie podoba . ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W rzeczywistości jest ładniejsza ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spodniczka super! chyba kazdy ma i mniej udane zdjecia w swoich albumach ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ślicznie wyglądasz Ty i spódnica ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoja spódnica o niebo lepsza niż moje uszyte do tej pory! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
co za śliczny materiał!
idealna spódniczka - to pewne ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.