19 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
bluzka rewelacyjna
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ladniutka! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna:] Te lamóweczki wymiatają:] ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna bluzka ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-01 21:04:21 przez asiq83 --- ________________________________________________________
Asia |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i można!!!Ładnie i szyte po nocy....znam to!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładniutka i te lamówki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna bluzka
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na wiosnę w sam raz, jest bardzo ciekawa i tak starannie uszyta. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
No pięknie!! To bluzka z Burdy, prawda ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak to bluzeczka z Burdy, fajny model...bardzo chciałabym jeszcze taką uszyć...ale z jednokolorowej żorżety (o naturalnym jedwabiu nawet nie marzę
![]() ![]() Dziś chwalę się moim nowym uszytkiem,(wreszcie ) prostą bluzką z plisowanego dżerseju. Bluzka jest bardziej brązowa niż szara...zdjęcia niestety robione wieczorem i nie widać dobrze koloru. Wykrój ten sam, z którego szyłam bluzkę "z warkoczem" - wersja przedłużona - taka tunika lub mini sukienka...(choć to drugie już chyba nie dla mnie ![]() ![]() ............................................................................ Zapraszam na mojego bloga o szyciu http://pasjonatkaszycia.blogspot.com --- Ostatnio edytowane 2012-03-06 19:36:23 przez Monirej --- --- Ostatnio edytowane 2012-03-06 19:38:08 przez Monirej --- |
19 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.