19 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
|
|
Super fartuszek uszyłaś!
Czy synek przejawia zainteresowanie kuchnią? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Synek bardzo lubi mi pomagać, zwłaszcza lubi obsługiwać wszelakie urządzenia kuchenne - mikser, maszynkę do mielenia. Chętnie biegnie do kuchni, jak tylko usłyszy, że będę piekła np.ciasto typu "murzynek z powidłami" - ja tylko odmierzam składniki, a Bartek wrzuca i miksuje! I dumny jak paw, że sam zrobił ciasto.
Dla zainteresowanych (nie tylko szyciem) podam link do ciasta, które właśnie rano zrobiliśmy. Syn oczywiście "działał" w nowym fartuszku! Ciasto szybkie do zrobienia i smaczne! http://www.wielkiezarcie.com/recipe29872.html Ja piekę je dłużej - około godziny. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Fartuszek superancki!
|
|
Administrator
|
|
Zuch chłopak Takich mężczyzn nam trzeba A piękny fartuszek z pewnoscią stanowi świetną zachętę i jest niezbędny ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dzięki za miłe komentarze...bardzo mnie cieszą
Dziś wrzucę coś nowego...torba pomarańczowa Zapraszam na bloga http://pasjonatkaszycia.blogspot.com .....bo Szycie Wciąga! |
|
Stara Gwardia
|
|
Ale ją odszyłaś ! Super! ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Bardzo fajna torba. Zarówno z zewnątrz bardzo ładny kolorek tak i w środku cudo. ________________________________________________________
"Non progredi est regredi" |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
torba super - pasowałaby do mojej sukeinki ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Martyna zajrzałam na Twojego bloga oprócz fajnej sukienki, fajne przepisy
--- Ostatnio edytowane 2012-03-24 15:41:21 przez Monirej --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Torba jest odszyta naprawde profesjonalnie, a co to za tkanina? ________________________________________________________
|
19 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.