19 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Ostatni mój uszytek...sukienka - model z Burdy z 2001 roku! To moja druga sukienka w życiu...ta jest bez podszewki, ale za to z rękawem. Gdyby nie to, że materiał był koszmarny w szyciu....byłabym baardzo zadowolona....
a tak...powiem tylko "ok, może być" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Więcej szczegółów na temat mojego szycia...zapraszam na bloga....http://pasjonatkaszycia.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
|
|
Już na blogu i pisałam, ale napiszę jeszcze raz. Sukienka jest ŚWIETNA! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A z ciekawości gdzie kupiłaś materiał? --- Ostatnio edytowane 2012-03-28 19:51:31 przez By Charczerka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Materiał koszmarny? Warto było się pomęczyć ! ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Materiał kupiłam przez internet...na allegro...
Kolory są ok...ale jego szycie to prawdziwa "przyjemność",,,,ślizga się , rzępi...wbicie każdej szpilki zaciąga jakąś nitkę,,,no ale...sukienka jest! --- Ostatnio edytowane 2012-03-28 20:01:24 przez Monirej --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Bo właśnie widziałam gdzieś podobny materiał, nie pamiętam już gdzie. Ciekawilo mnie, skąd ta osoba ma żakiet z tak fajnego materiału. Teraz wiem, że pewnie go uszyła ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
o widzisz...a ja się zastanawiałam, czy ktoś zasłon takich nie ma
|
|
Stara Gwardia
|
|
Heh, moja mama miala kiedys sukienke z podobnego materialu, praktycznie identycznego!!! A Twoja wyglada fajowo ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka jest uszyta super.Bardzo ładna.
Tkanina mi wygląd a na satynę Monirej...zarówno z opisu jak i z wyglądu,choć tu już trochę mniej... ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Obłędny materiał!! Normalnie obłędny! Bardzo dobrze, ze fason jest prosty i oszczędny - wydobywa z tkaniny wszystko co najlepsze Brawa się należą ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
19 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.