Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko ma w sobie to coś, co się bardzo mi podoba. Pomysłowe wzory, wspaniałe. Co do overlocka, to też się dorobiłam ostatnio Silvercresta i jakoś się z nim dogaduję, chociaż szczyt marzeń jest oczywiście gdzie indziej ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Szkoda, że faceci nie noszą torebek, bo napewno taką według Twojego wzoru bym sobie fundnął. A spódniczka ma bardzo oryginalny krój, jest naprawdę ślicza !!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
spódnica ma ciekawy fason, a torebki świetnie
![]() ![]() też za mną chodzi aby uszyć sobie niepowtarzalną torebkę --- Ostatnio edytowane 2012-01-29 09:00:31 przez alusia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nic straconego , Wojtku, możesz taką fundnąć żonie, napewno się ucieszy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie prace są bardzo ładne
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O rety ile tu nowości! I wszystko, absolutnie wszystko mi się podoba ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Susanno, też lubię ten sweterek, ale moja maszyna słabo radzi sobie z dzianinami i szycie to lekki koszmar. Wykrój na spódniczke pochodzi z Burdy 2007r.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Teraz trochę staroci
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie uszyte stroje!!!Szczególnie podobają mi się stroje dzieci!!!Co roku jestem w Grunwaldzie a w tym roku częściowo uczestniczyliśmy w MARSZU NA GRUNWALD.Mój synek jest pasjonatem rycerstwa interesuje się historią...Fajnie jest tylko zawsze strasznie gorąco.....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne stroje. Zwłaszcza dzieci. Podziwiam cię, ale musiałaś pracy włożyć w te stroje. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.