Stara Gwardia
![]() |
|
Plaszczyk jest hoho ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie rzeczy są śliczne i bardzo starannie uszyte, ale mnie najbardziej porwała ta popielata torebeczka- sam miód
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak to nie aktualne? ciepły płaszczyk na przykład, śliczny zresztą. -8 u mnie i bałwany się tak szybko nie rozpuszczą ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie tez się wszystko podoba ale powaliła mnie sukienka!!! Śliczna lub raczej prześliczna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jagna baba z ciebie,że ho...ho!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie szyjesz . Mnie najbardziej zachwycił płaszczyk ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co tu dużo mówić, ŁAŁ! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszczyk świetny. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Słuchaj poszłaś na całość i uszyłaś płaszczyk - jak dla mnie to wielka sprawa, godna podziwu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kochani! Jeszcze nigdy nie słyszałam tylu miłych słów naraz. Dokładam zatem najnowsze uszytki z mojej garderoby. Przemycam dodatkowo własnoręcznie wytworzone dodatki. Narzuta z ufilcowanym kwiatm/broszką, bluzka z asymetrycznym kołnierzem i moją biżuterią. Kurtka w kratkę dla córki/nastolatki i kamizelka z resztek, których tyle stale się gromadzi podczas szycia....
Dzianina jest dla mnie absolutnym wyzwaniem, bo przez te lata nie "dorobiłam" się jakoś overlocka. Postanowiłam to zmienić i rozpoczęłam poszukiwania, ale mam sporo wątpliwości. Chętnie poznam Wasze opinie o overlockach. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.