15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Administrator
![]() |
|
Rewelacyjna! Bardzo fajnie pokombinowałaś z tymi pasami - wyszło nietuzinkowo ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się, że się Wam podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Muszę nadrobić zaległości i pokazać Wam rzeczy które uszyłam ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-10-15 06:51:08 przez Choco --- --- Ostatnio edytowane 2014-10-15 06:53:41 przez Choco --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj te wakacyjne klimaty ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podoba mi się spódnica fajna byłaby z tego sukienka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też wolę wszystko co zakrywa moje chude nogi hahaha ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam jeszcze trochę tej tkaniny na bluzkę, więc będzie jak sukienka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Komplecik
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najpierw musiałabym uszyć bluzkę, ale nie chce mi się hihi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super! Spódnica rewelacyjna. ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.