13 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
boshe, nie wiem co piękniejsze, czy lalki czy torby .... :o opadła mi szczęka na klawiaturę i tak już została... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacyjne ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie wiem co powiedzieć... szyjesz tak precyzyjnie i starannie ze aż mi wstyd bo ja tak nie potrafię. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus, żartujesz, prawda?
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Agniecha po prostu bombowa !Kiedy ja będę tak pięknie szyć ??? ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozczulilam sie, jak zobaczylam okulary, a raczej okularusie ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
to Susanowa skromność ![]() ![]() ________________________________________________________
www.pracowniafantazji.blogspot.com
fb- https://www.facebook.com/pages/Pracownia-Fantazji/300476343329331 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebki małe dzieła sztuki, a lala z akcesoriami cudeńko
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ale super ta ostatnia lalka! czaderska ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Absolutnie nie żartuję :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
13 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.