13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Świeżynek
|
|
Bardzo dziękuję za dodające otuchy komentarze! Tym bardziej jestem wdzięczna, bo widzę z kim mam do czynienia- z prawdziwego zdarzenia Krawcami!
Fakt , strój pilota był wyzwaniem, tym bardziej że szyłam go pod osłoną nocy, w tajemnicy przed obdarowanym ;P . Widziałam tak ubranego pilota przy F-16 na Air Show w Radomiu, na które jeździmy co 2 lata. Nawściekałam się niemiłosiernie, bo narysowałam sobie strój z głowy oczywiście, no i zonk… Kombinezon nie chciał przejść przez duże stopy, wymyśliłam więc rozpierdaki na nogawkach, ale to było za mało, w końcu rozprułam nogawki do "kolan" i wszyłam kliny… Nie umiem jeszcze zdejmować miary z moich manekinów, bo ja noga z szycia jestem… Buciory to pierwsze takie w mojej karierze, robiłam je ze 3 razy Susanko, uszycie tej miniatury , "zważywszy na na powyższe" ( tu cytat z męża), trwał 7 nocek. Od 22 - 2, czyli ok 28 godzin. ________________________________________________________
www.pracowniafantazji.blogspot.com
fb- https://www.facebook.com/pages/Pracownia-Fantazji/300476343329331 |
|
Stara Gwardia
|
|
Niesamowity nakład pracy, ale wart efektu! Takich dopieszczonych lalek w Polsce w żadnym sklepie nie uświadczysz! Trochę z zazdrością patrzę na Twoje dzieła, bo ja przy mikroprojektach się rozkładam.. ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
ALLLLLLE pilot!!!Wszystko już zostało powiedziane dodam,że jesteś NIESAMOWITA!
|
|
Administrator
|
|
Naprawdę chylę czoła - tyle godzin pracy ale efekt koncowy wynagradza wszystkie niedogodności ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Boski .. a jaka była reakcja męża ? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Zapachniało wiosną Króliki mnożą się na potegę:P
(jak zwykle przepraszam za dodawanie fotek w poście teraz się zorientowałam, że polski płata figle chodzi o post - list, a nie post-czas przed wielkanocą ) --- Ostatnio edytowane 2012-03-05 14:42:05 przez Lolinusia --- ________________________________________________________
www.pracowniafantazji.blogspot.com
fb- https://www.facebook.com/pages/Pracownia-Fantazji/300476343329331 |
|
Administrator
|
|
Haha pierwsza króliczyca to truskaweczka Po prostu cudna. I ta "czapa" Pozostałe dwa równie piękne i gustownie ubrane ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
No cudne !!! Każdego chciałbym mieć ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
jakie sliczne i dopracowane!!! jak wszystko, co szyjesz, pelen profesjonalizm ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Króliczyca słodka, ale króliczek boski. Swietne są te Twoje lalki.
|
13 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.