21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Świetne sukienki, faktycznie ta z drzewem bardzo pomysłowa   ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Dzisiejszy płaszczyk dla córki | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetny!  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajny, szkoda tylko, że rękawy skórkowe. Nie przepadam   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Piękny płaszcz   Może mogłabyś mnie adoptować i dla mnie szyć takie cuda?   Zazdroszczę pozytywnie i inspiruję się Twoimi dziełami  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Super wdzianko  ja właśnie pokroiłam podobny z takim wielkim kołnierzem i przeraża mnie trochę szycie-czy dam rade, bo to mój pierwszy taki uszytek. | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Dziś miałam mocno pracowity dzień.Skończyłam w końcu płaszczyk dla siebie,żeby nie było,że szewc bez butów chodzi.Najdłużej zeszło mi oczywiście z filcowaniem.Potem szyłam taką zwykłą sukienkę,a na koniec andrzejkową. Słabo ją widać,bo czarna ,a moje umiejętności fotograficzne to już inna inszość | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| myślałam ,że będzie lepiej widać,ale nic z tego | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pięknie szyjesz, a ten płaszczyk bardzo ciekawie wykończony - na pewno będzie wyróżniać się na ulicy    | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 Ostatnio ktoś pytał o melanż! To najbardziej wyrazisty przykład.
 Fajnie ma z Tobą ta córka...  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | 
21 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook