Świeżynek
![]() |
|
Kora - chyba tam był rozporek, ale ja zeszyłam na prosto, nie jestem krawcową tylko samoukiem więc niektóre rzeczy sprawiają mi trudności i jeśli mogę to pomijam (chociaż w spódnicach robię rozporki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jakbym o sobie czytala ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chwal się, chwal się - bo jest czym, bardzo fajne prace i świetnie dobrane tkaniny
czekam na kolejne prace ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Kora sprawdziłam ten żakiet w Burdzie - nie ma tam żadnych rozporków - coś mi się pomyliło
![]() i nowa sukienka na wiosnę fason ze strony Papavero. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka bardzo ladnie uszyta, a jaka ciekawa tkanina ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Gosiu,faktycznie jest prosty ![]() ![]() Zdolna z Ciebie dziewczyna ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękna sukienka!! Ta tkanina wygląda obłędnie! Bardzo interesująca ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie wykorzystałaś wzór tkaniny, rewelacyjnie to wygląda. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow, co za kiecka, co za tkanina!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka ciekawa tkanina również, ale jak dla mnie za duży kontrast. Zamiast czarnej tkaniny dodała bym raczej grafitową lub szarą. Tył wyglądał by delikatniej w stosunku do całości tzn do delikatnego deseniu. Ale to tylko moje zdanie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.