Stara Gwardia
![]() |
|
polarowe cudeńka! ciepło i wygodnie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę możesz być z siebie dumna! ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Napy na barku są dobrym pomysłem ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Albo odwrotnie - szyje suknię a wychodzi ściereczka!
![]() To do nikogo z Was!!!! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne uszyteczki ![]()
wydaje mi się, że dekolt jest za mały, bo plisa nie jest plastyczna/ nie rozciąga się, jest przestębnowana... ja bym nap tu nie robiła...już się tłumaczę ![]() plisa podkroju łączy się na przodzie więc rozpruwając ramię będziesz miała jej za mało na podwinięcie, a naszywając napy przydała by się zakładka, materiał musi na siebie zachodzić. ja bym to wykroiła, pogłębiła dekolt i wszyła jeszcze raz, na nowo. chyba że na ramieniu masz też szew plisy a ja go po prostu na zdjęciu nie widzę. --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 10:29:33 przez MoniKa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pokrowiec na deskę świetny,też przydał by mi się taki bo moja deska wygląda fatalnie,polarowe rzeczy bardzo ładne i cieplutkie
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Chciałam Wam zaprezentować pierwsza uszytą przeze mnie rzecz dla siebie. W planach sukienka miała być ona tworem wyłącznie szkoleniowym i nie ujrzeć swiatła dziennego ani nie być pokazywana publicznie ale wyszła calkiem całkiem jak na pierwszy raz i chyba nawet zasługuje na założenie jej "do ludzi" tej wiosny/lata;P
Formę przygotowałam sama z formy bluzki podstawowej - niestety cos poszło nie tak bo wyszła za duża i dużo musiałam poprawiać... Oprócz tego powstał malutki miś dla syna z resztek polarowych - miś czeka na wypchanie bo narazie jest płaski;P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka Ci się naprawdę udała,szkoda ,że nie zrobiłaś zdjęcia jak w niej wyglądasz ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta sukienka, i kolor i fason !
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienke bym przygarneła... ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.