13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Paski będą ok, dzieciom bardziej wypada bo u dorosłego to już by jak na moje oko bardziej jednolity kolor. Super kamizelka:] ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bedzie elegancko jak będą spodnie z tego samego materiału,ale na luzaka fajnie by było uszyć białe lniane spodnie i niebieską koszulę na stójce.Numeru burdy nie mogę rozgryżć tak jakoś Ci się dziwnie wpisało.Jeśli to ta burda o której myslę to tam właśnie jest taki zestaw jak Ci tu proponuję,szalenie się podoba mojemu synkowi- i muszę kupić tkaniny i uszyć chłopakowi!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Będzie dobrze, wcale nie będą wyglądały piżamowo. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
alez elegancja! a co dopiero ze spodniami... bardzo ladny kolor ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Trinny - nie wiem w jakim dokladnie numerze burdy byly te spodenki - wzialm wykroj z Burdy dla dzieci ale chyba myslisz o tym samym zestawie co ja i jakos wlasnie bardziej sklaniam sie ku jasnym spodniom i koszulce ze stojką.
A teraz przedstawiam wam moja wariacje na temat skórzanych spodenek z Burdy 12/2011. Zrobiłam je w lekkiej letniej wersji i zaadoptowałam do mojego rosnącego ciążowego brzuchalka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Gratulacje!!! Spodenki są supeer!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne spodenki no i zaopatrzone w co trzeba!!!Gratuluję!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super gaciorki! Na pewno bardzo /jak nie lubię tego słowa/ - praktyczne! Cudny materiał!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Cudna ta tkanina w malowane kwiaty!! W ogóle to świetnie je uszyłaś, bardzo starannie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
13 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.